Λάρισα » ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΕΙΟ: Cosmopolitan Languages Education
ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΗ ΜΕΤΡΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΟΡΤΑΣΜΟ ΤΩΝ 60 ΧΡΟΝΩΝ

ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΕΙΟ: Cosmopolitan Languages Education

ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΕΙΟ: Cosmopolitan Languages Education

H νέα χρονιά ξεκινά την Δευτέρα 3 Σεπτεμβρίου. Σας περιμένουμε στα δύο μας διδακτήρια Λάμπρου Κατσώνη 29 και Ταγματάρχου Βελησσαρίου και Κουμουνδούρου γωνία. Αξίες μας σαν οργανισμός είναι ο επαγγελματισμός, η δημιουργικότητα, η αριστεία και η υπευθυνότητα.  Δίνουμε έμφαση  στο εργασιακό ήθος, την πολιτιστική συνείδηση, τη συνεργατικότητα και τη συνεργατική μάθηση.

diamond_60_years

Ξεκίνησε για το ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΕΙΟ η αντίστροφη μέτρηση για τον εορτασμό των 60 ετών από την ίδρυσή του το 1959, εξήντα χρόνια λειτουργίας και προσφοράς στον τομέα της ξενόγλωσσης εκπαίδευσης και πολυπολιτισμικής ευαισθητοποίησης. Η φετινή χρονιά είναι η αδαμάντινη επέτειος (diamond anniversary) του ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΕΙΟΥ – το διαμάντι είναι σύμβολο ανθεκτικότητας, μακροβιότητας και ποιότητας.

ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΕΙΟ ΑΚΥΣ (2)

Προετοιμάζουμε μια σειρά από δράσεις και εκδηλώσεις με στόχο την ευρύτερη εξοικείωση των μαθητών με την πολιτισμική διαφορετικότητα, τον κοσμοπολιτισμό και την πολυγλωσσία σε διάφορες περιοχές του κόσμου.

Παραμένουμε στην πρωτοπορία της ποιοτικής διδασκαλίας όπως μπορούν να διαπιστώσουν μαθητές και γονείς κάθε τέλους του έτους τόσο στην ικανότητα επικοινωνίας όσο και σε απόκτηση πιστοποιήσεων στις διδασκόμενες γλώσσες. Διδάσκονται η Αγγλική, Γαλλική, Γερμανική, Ιταλική και Ισπανική σε όλα τα επίπεδα.

ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΕΙΟ ΑΚΥΣ (3)

Στοχεύουμε στη δημιουργία «πολιτών του κόσμου». Ο κάθε μαθητής μας να είναι σε θέση να είναι ένας ολοκληρωμένος πολίτης του κόσμου μέσω των cosmopolitan competences (δεξιότητες κοσμοπολιτισμού) τις οποίες θα προσφέρουμε με την βοήθεια συμβούλων και συνεργατών.

ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΕΙΟ ΑΚΥΣ (1)

Οι κοσμοπολιτικές δεξιότητες στις οποίες αποσκοπούμε είναι η διεθνής εκπαίδευση- η πολυγλωσσία και η ψηφιακή μόρφωση, η ικανότητα μετακίνησης και προσαρμογής σε διαφορετικά περιβάλλοντα, η εκτίμηση του αισθητικού κεφαλαίου και των τεχνών, η καινοτομία και η επιχειρηματικότητα, το ενδιαφέρον για την αειφορία και τις παγκόσμιες προκλήσεις, η πολιτιστική διαφορετικότητα και η δημιουργία νοοτροπίας που είναι στραμμένη στο παγκόσμιο γίγνεσθαι.

ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΕΙΟ ΑΚΥΣ (1)

Διαβάστε επίσης: