Αγροτικά » Στην 59η Γιορτή Κρασιού Αμπελώνα ο Κατσιαντώνης

Στην 59η Γιορτή Κρασιού Αμπελώνα ο Κατσιαντώνης

Στην 59η Γιορτή Κρασιού Αμπελώνα ο Κατσιαντώνης

«Σήμερα στον Αμπελώνα σηματοδοτείται η πλούσια ιστορική αποκλειστική διαδρομή του ελληνικού κρασιού που βρίσκει σύνορα στις ασεβεις πράξεις μιας παραπαίουσα κυβέρνησης» τόνισε μεταξύ άλλων ο βουλευτής Λάρισας της ΝΔ Γιώργος Κατσιαντώνης στα εγκαίνια της 59ης Γιορτής Κρασιού Αμπελώνα. Υπενθύμισε τη στενή πίεση που άσκησε με παρέμβασή του στην κυβέρνηση για άμεση κατάργηση του βάναυσου και αναποτελεσματικού φόρου στο κρασί, και τους τίτλους… τέλους που μπήκαν στην άδικη φορολογία μόνο διά στόματος του Υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και ποτέ στην πράξη.

ΓΙΟΡΤΗ ΚΡΑΣΙΟΥ ΑΜΠΕΛΩΝΑΣ (1)

Ο Γιώργος Κατσιαντώνης έκανε λόγο για οικονομικό «χτύπημα» της Πολιτείας στη γνήσια, παραδοσιακή οινική παραγωγή της χώρας, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι «η Αγροτική Ελλάδα βιώνει εποχές… κάθε πέρσι και καλύτερα».

ΓΙΟΡΤΗ ΚΡΑΣΙΟΥ ΑΜΠΕΛΩΝΑΣ (1)

ΓΙΟΡΤΗ ΚΡΑΣΙΟΥ ΑΜΠΕΛΩΝΑΣ (2)

Ο βουλευτής Λάρισας στην ερώτησή του, είχε κρούσει τον κώδωνα του κινδύνου στο Βαγγέλη Αποστόλου, για το «ντόμινο» που θα ακολουθούσε την εφαρμογή του απαράδεκτου φόρου. «Εκτίναξη» λαθρεμπορίας, ανεξέλεγκτες εισαγωγές φθηνών κρασιών χύμα, αμφιβόλου προελεύσεως που βαφτίζονται Ελληνικά, «μαύρη αγορά» και… μαύρη ελπίδα για τους παραγωγούς που βρίσκονται στα κάγκελα, και αδυνατούν να επιβιώσουν στο αύριο.

Διαβάστε επίσης: