Δήμοι Νομού » Δήμος Τεμπών » «Χωρίς φόρο στο κρασί η επόμενη γιορτή…»
Ο ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΕΛΛΑΣ ΣΤΗ ΓΙΟΡΤΗ ΚΡΑΣΙΟΥ ΡΑΨΑΝΗΣ

«Χωρίς φόρο στο κρασί η επόμενη γιορτή…»

«Χωρίς φόρο στο κρασί η επόμενη γιορτή…»

«Για άλλη μια χρονιά, τα τελευταία τρία χρόνια, είμαστε παρόντες σε μια εκδήλωση αφιερωμένη στο κρασί, με τον Ειδικό Φόρο να παραμένει, παρά τις εκ διαμέτρου αντίθετες διαβεβαιώσεις των κυβερνώντων…».

Με αυτά τα λόγια ξεκίνησε τον χαιρετισμό του ο αν. Τομεάρχης Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων της ΝΔ, βουλευτής Ν. Λάρισας κ. Χρήστος Κέλλας στα εγκαίνια της Γιορτής Κρασιού Ραψάνης.

ΚΕΛΛΑΣ-ΡΑΨΑΝΗ (6)

Ο Λαρισαίος βουλευτής άσκησε δριμεία κριτική στην κυβέρνηση για την πολιτική που ακολουθεί στον αμπελοοινικό κλάδο, αλλά και στον πρωτογενή τομέα γενικότερα, τονίζοντας:

«Αν και η χώρα μας είναι μια εκ των πρωταγωνιστριών χωρών – παραγωγών στο κρασί, ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ βάζουν συνεχώς εμπόδια, οδηγώντας τον αμπελοοινικό κλάδο σε μαρασμό.

Παρόμοια πολιτική, βέβαια, ακολουθείται και σε ολόκληρο τον πρωτογενή τομέα, με την υπερφορολόγηση, τις παράλογες ασφαλιστικές εισφορές και την κατρακύλα των τιμών να οδηγούν αγρότες και κτηνοτρόφους σε απόγνωση και την ύπαιθρο σε εγκατάλειψη.

ΚΕΛΛΑΣ-ΡΑΨΑΝΗ (5)

Ο κ. Κέλλας, αφού συνεχάρη τους διοργανωτές για την “άψογη” όπως την χαρακτήρισε, εκδήλωση, τους παρότρυνε να συνεχίσουν στους ίδιους ρυθμούς, αναφέροντας:

«Είναι επιβεβλημένη η στήριξη όλων μας, σε εκδηλώσεις όπως η σημερινή, που παντρεύουν την παράδοση με την εξωστρέφεια και αναδεικνύουν τα τοπικά προϊόντα».

ΚΕΛΛΑΣ-ΡΑΨΑΝΗ (4)

Τέλος, ο αν. Τομεάρχης Παιδείας της ΝΔ, θέλοντας να δώσει το στίγμα της επόμενης μέρας, επεσήμανε:

«Στην μεγάλη πολιτική αλλαγή που έρχεται, θέλουμε τον πρωτογενή τομέα πρωταγωνιστή.

Δέσμευσή μας, η μείωση των φορολογικών συντελεστών και ο επαναπροσδιορισμός των παράλογων ασφαλιστικών εισφορών.

Καλή επιτυχία στις εκδηλώσεις σας και να είστε σίγουροι, ότι η επόμενη Γιορτή Κρασιού θα γίνει χωρίς τον Ειδικό Φόρο στο Κρασί».

ΚΕΛΛΑΣ-ΡΑΨΑΝΗ (3)

ΚΕΛΛΑΣ-ΡΑΨΑΝΗ (1)

ΚΕΛΛΑΣ-ΡΑΨΑΝΗ (7)

Διαβάστε επίσης: