Ελλάδα » Αποκαταστάθηκε η κυκλοφορία στο ρεύμα προς Αθήνα

Αποκαταστάθηκε η κυκλοφορία στο ρεύμα προς Αθήνα

Αποκαταστάθηκε η κυκλοφορία στο ρεύμα προς Αθήνα

Ο αυτοκινητόδρομος ξανά σε πλήρη λειτουργία…

Κανονικά διεξάγεται η κυκλοφορία στην εθνική οδό από τις 6:50′ το πρωί στο ρεύμα στην περιοχή των Καμένων Βούρλων, μετά το ατύχημα που είχε γίνει στη τοπική σήραγγα.

Τα συνεργεία δούλεψαν ακόμα και τη νύχτα για να αποκατασταθούν πλήρως οι σοβαρές ζημιές που είχαν προκληθεί στα φώτα της σήραγγας, τα οποία ξήλωσε νταλίκα το μεσημέρι της Παρασκευής.

Πιο συγκεκριμένα το ατύχημα έγινε στο 179ο χιλιόμετρο του οδικού δικτύου στη σήραγγα Σ5 πάνω από τα Καμένα Βούρλα, όταν νταλίκα που μετέφερε άλλο φορτηγό μπήκε στη σήραγγα, χωρίς να υπολογίσει το ύψος και ξήλωσε πολλά από τα φώτα της οροφής εντός της σήραγγας Σ5.

Ευτυχώς δεν τραυματίστηκε κανείς, υπήρξαν όμως σοβαρές υλικές ζημιές και φυσικά μεγάλη αναστάτωση.

Διαβάστε και τη σχετική ανακοίνωση της Νέας Οδού για τη λήξη των έκτακτων Κυκλοφοριακών Ρυθμίσεων στην περιοχή των Καμένων Βούρλων

«Η Νέα Οδός ανακοινώνει πως σήμερα λίγο πριν τις 7 το πρωί, ολοκληρώθηκε η αποκατάσταση των εκτεταμένων φθορών στον εξοπλισμό φωτισμού της σήραγγας Σ5 στην περιοχή των  Καμένων Βούρλων, στο ρεύμα κυκλοφορίας με κατεύθυνση προς Αθήνα και ο αυτοκινητόδρομος παραδόθηκε ξανά σε πλήρη λειτουργία.

Υπενθυμίζουμε πως οι βλάβες είχαν προκληθεί το μεσημέρι της προηγούμενης, όταν όχημα που υπερέβαινε το μέγιστο επιτρεπτό ύψος εισήλθε στη σήραγγα, προκαλώντας φθορές που είχαν σαν αποτέλεσμα την πλήρη διακοπή της κυκλοφορίας, στο ρεύμα κυκλοφορίας με κατεύθυνση προς Αθήνα και την εκτροπή της στην Παλαιά Εθνική Οδό για λίγα χιλιόμετρα.

Η Νέα Οδός ευχαριστεί τους οδηγούς για την υπομονή και την κατανόηση που επέδειξαν καθ’ όλη τη διάρκεια ισχύος των έκτακτων κυκλοφοριακών ρυθμίσεων». 

Διαβάστε επίσης: