Ελλάδα » Βιαζόταν να πάει στη δουλειά κι έβγαλε… μαχαίρι σε αστυνομικούς!

Βιαζόταν να πάει στη δουλειά κι έβγαλε… μαχαίρι σε αστυνομικούς!

Βιαζόταν να πάει στη δουλειά κι έβγαλε… μαχαίρι σε αστυνομικούς!

Είχε νεύρα γιατί βιαζόταν να πάει στη δουλειά και έφθασε στο σημείο να τραβήξει μέχρι και μαχαίρι (και μάλιστα καταδρομικού τύπου) σε δύο αστυνομικούς, χωρίς φυσικά να γνωρίζει την ιδιότητα τους. 

Ασύλληπτες καταστάσεις για μία ακόμα φορά στους δρόμους – ζούγκλα του Ηρακλείου που προκαλούν ανατριχίλα, στην σκέψη και μόνο ότι στην θέση των δύο αστυνομικών μπορούσαν να βρίσκονται απλοί πολίτες με απρόβλεπτες συνέπειες.

Θα μπορούσε να βρίσκεται ο οποιοσδήποτε από εμάς, ο οποίος επειδή θα προπορευόταν με το αυτοκίνητο του και θα σταματούσε, όπως επιβάλλεται, να ελέγξει την κίνηση για να προχωρήσει, θα ήταν αναγκασμένος να υποστεί συμπεριφορές τραμπουκισμού, χυδαίες ύβρεις και απειλές και στο τέλος θα κινδύνευε να τον κυνηγήσουν και με ένα μαχαίρι τύπου … Ράμπο το πρώτο αίμα.

Καταδικαστέες συμπεριφορές, που δυστυχώς, δεν λένε να εκλείψουν.

Ο … βιαστικός και πολλά βαρύς οδηγός, εργαζόμενος σε δημοτική επιχείρηση του Ηρακλείου, εκνευρίστηκε που τα προπορευόμενα οχήματα δεν προχωρούσαν, χθες νωρίς το πρωί, στην περιοχή του Αγίου Ιωάννη, στον Χωστό, και έκανε μεγάλο σαματά.

Την οργή του επικέντρωσε το πρώτο όχημα στην σειρά, ένα αγροτικό, στο οποίο επέβαιναν δύο άνδρες, τους οποίους ο μαινόμενος οδηγός τους «έλουσε» με ύβρεις και απειλές ενώ στην πορεία έφθασε στο σημείο να κινηθεί απειλητικά εναντίον τους, κρατώντας ένα τεράστιο μαχαίρι.

Οι δύο αστυνομικοί βλέποντας τον ένοπλο να κινείται κατά πάνω τους, τον αφόπλισαν προτάσσοντας τα όπλα τους και του πέρασαν χειροπέδες.

Τότε μόνο … συνήλθε και συνειδητοποίησε ότι είχε να κάνει με αστυνομικούς.

Φέρεται μάλιστα να ζήτησε συγνώμη και να προσπάθησε να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα.

Πλέον, η υπόθεση βρίσκεται στην αρμοδιότητα της Δικαιοσύνης όπου οδηγήθηκε ο 52χρονος, ο οποίος πήρε προθεσμία να απολογηθεί την Δευτέρα.

Στη συγκεκριμένη περίπτωση στο στόχαστρο του έπεσαν αστυνομικοί, οι οποίοι χειρίστηκαν ψύχραιμα και επαγγελματικά τον έξαλλο οδηγό.

Τι θα μπορούσε ωστόσο να γίνει σε περίπτωση που στο προπορευόμενο όχημα βρίσκονταν απλοί πολίτες;

ΠΗΓΗ: cretalive.gr

Διαβάστε επίσης: