Βιβλίο » Στη Λάρισα παρουσίασε το νέο της βιβλίο ο Σάρα Εσκενάζυ

Στη Λάρισα παρουσίασε το νέο της βιβλίο ο Σάρα Εσκενάζυ

Στη Λάρισα παρουσίασε το νέο της βιβλίο ο Σάρα Εσκενάζυ

Η Σάρα Εσκενάζυ βρέθηκε σήμερα στη Λάρισα για να παρουσιάσει το βιβλίο της «Οι μαχητές της Καραϊβικής» στο βιβλιοπωλείο «Άνεμος» το οποίο κυκλοφορεί από τις εκδόσεις «Μονοπάτι».

Η ίδια, ιδιαίτερα χαρούμενη, μίλησε στη larissanet.gr για το βιβλίο και επισήμανε τα εξής:

«Το βιβλίο είναι οι εμπειρίες μου από το survivor, το πως αισθανόμουν εγώ εκεί και πως ήταν ο έξω κόσμος, δηλαδή οι γονείς μου , ο μπαμπάς μου, πως το βλέπανε το κάθε επεισόδιο και τις διαφορές που υπάρχουν. Με πολύ χιούμορ και πράγματα που δεν έχετε δει, δεν τα έχετε δει όλα, διότι εμείς ήμασταν εκεί 24ώρες το 24ωρο οπότε υπάρχουν αρκετά που δεν έχετε δει. Η ψυχολογία ήταν το Α και το Ω για εμάς εκεί, αλλά όπως κατάλαβα και όταν βγήκα από το παιχνίδι και εδώ. Όταν βγήκα συζήτησα πάρα πολύ με τον μπαμπά μου και με τους δικούς μου ανθρώπους και είδα ότι το βλέπανε τελείως διαφορετικά οπότε έκατσα και το έγραψα και έτσι βγήκε το αφήγημα του βιβλίου «Οι μαχητές της Καραϊβικής» και το έχουμε τώρα και το διαβάζουμε».

σαρα εσκεναζυ (1)

Σε ότι αφορά τα επόμενα βήματα της: «Είμαι στο παιδικό θέατρο «Η Νεράιδα του Φεγγαριού» που πάει τώρα δεύτερη χρονιά, ήταν το χειμώνα στο Τριανον και τώρα το κάναμε περιοδεία. Το χειμώνα θα είμαστε στην Αλκυονίδα στην Αθήνα και θα είμαι και στην Λωξάντρα.»

Διαβάστε επίσης: