Δήμοι Νομού » Δήμος Λάρισας » Αιτήσεις για το Κοινωνικό Φροντιστήριο Δ. Λαρισαίων
ΤΑ ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΕΝΤΑΞΗΣ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ

Αιτήσεις για το Κοινωνικό Φροντιστήριο Δ. Λαρισαίων

Αιτήσεις για το Κοινωνικό Φροντιστήριο Δ. Λαρισαίων

Από την Αντιδημαρχία Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Λαρισαίων ανακοινώνεται ότι αρχίζει η υποβολή αιτήσεων για την επιλογή των παιδιών τα οποία θα παρακολουθήσουν δωρεάν μαθήματα στα φροντιστήρια του νομού Λάρισας, μετά την σημαντική προσφορά που έκαναν οι ιδιοκτήτες φροντιστηρίων μέσης εκπαίδευσης και ξένων γλωσσών, στην τοπική κοινωνία για τέταρτη συνεχή χρονιά.

Σε σχετική ανακοίνωση επισημαίνονται τα εξής:

«Οι συλλογικές δράσεις δικτύωσης μεταξύ των φορέων της πόλης, έχοντας ως στόχο την ισότιμη συμμετοχή των νέων σε εκπαιδευτικά προγράμματα, αποτελούν βασική προτεραιότητα μιας «Πόλης που μαθαίνει»

ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΕΝΤΑΞΗΣ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ:
1. Οικονομικά κριτήρια – το δηλωθέν ετήσιο εισόδημα των οικογενειών να μην υπερβαίνει τις 8.000 e
2. Κοινωνικά κριτήρια – θα δοθεί προτεραιότητα σε μονογονεϊκές οικογένειες, πολύτεκνους , γονείς με αναπηρία και οικογένειες που στηρίζονται από το Πρόγραμμα ΤΕΒΑ, μετά από διερεύνηση και εκτίμηση κοινωνικού λειτουργού.

ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ :
1. Αίτηση (χορηγείται από την υπηρεσία) .
2. Δήλωση φορολογίας εισοδήματος έτους 2017.
3. Εκκαθαριστικό εφορίας φορολογικού έτους 2017.
4. Πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης.
5. Οποιοδήποτε άλλο δικαιολογητικό κρίνει η υπηρεσία ότι θεωρείται απαραίτητο (διαζύγιο, γνωμάτευση αναπηρίας αρμόδιας επιτροπής, συμβόλαιο ενοικίου, κάρτα ανεργίας κ.α.)

Οι αιτήσεις υποβάλλονται στο Κέντρο Κοινότητας του Δήμου Λαρισαίων στην διεύθυνση Ρούσβελτ και Οικονόμου Εξ Οικονόμων 8Α 3ος όροφος, από 27/8/2018 έως 20/9/2018, τις εργάσιμες ημέρες από 9:00 έως τις 13:00. Πληροφορίες, Υπεύθυνοι υπάλληλοι : Δαλακώνη Κερασία, Νημά Βάσια τηλ. 2410-680243, 2410680242».

Διαβάστε επίσης: