Ελλάδα » Το ΣΔΟΕ «σφράγισε» δημοτική παραλία στην Κεφαλλονιά

Το ΣΔΟΕ «σφράγισε» δημοτική παραλία στην Κεφαλλονιά

Το ΣΔΟΕ «σφράγισε» δημοτική παραλία στην Κεφαλλονιά

«Ενημερώνουμε τους δημότες μας ότι την Παρασκευή και Σάββατο, 24 και 25 Αυγούστου, η παραλία του Πλατύ Γιαλού δεν θα παρέχει τις υπηρεσίες της λόγω αντιδικίας για τον τρόπο λειτουργίας της σε σχέση με φερόμενη παραβίαση κανόνων φορολογικού δικαίου», αναφέρει σε ανακοίνωση του ο Δήμος Κεφαλλονιάς, γνωστοποιώντας ότι το ΣΔΟΕ “σφράγισε” την δημοτική παραλία!

Σημειώνεται ότι ο Δήμος Κεφαλλονιάς αμφισβητεί ευθέως τον υποδειχθέντα από το κλιμάκιο της ΑΑΔΕ τρόπο λειτουργίας, ενώ αναμένεται η όλη υπόθεση να κριθεί σε νομικό επίπεδο, μετά από την εκδίκαση της προσφυγής που έχει ήδη κατατεθεί από μέρους του Δήμου.

Όπως επισημαίνεται πάντως, σύμφωνα με το Kefaloniapress.gr, στην ανακοίνωση του Δήμου «βάσει του νόμου, η νομική εκκρεμοδικία δεν αναστέλλει την διήμερη αναστολή λειτουργίας».

«Πληροφορούμε τέλος τους δημότες μας ότι η αγαπημένη μας παραλία θα επαναλειτουργήσει από την Κυριακή, 26 Αυγούστου, ενώ δηλώνουμε στους γνωστούς κύκλους πως όσα εμπόδια και αν  υψώσουν ο Πλατύς Γιαλός ήταν, είναι και θα παραμείνει δημοτικός, στην υπηρεσία των δημοτών και τους τόπου μας», καταλήγει η ανακοίνωση του Δήμου.

Διαβάστε επίσης: