Θεσσαλία » ΜΟΥΖΑΚΙΑ 2018: Συναρπαστικές οι εκδηλώσεις της 2ης ημέρας

ΜΟΥΖΑΚΙΑ 2018: Συναρπαστικές οι εκδηλώσεις της 2ης ημέρας

ΜΟΥΖΑΚΙΑ 2018: Συναρπαστικές οι εκδηλώσεις της 2ης ημέρας

Ιδιαίτερη επιτυχία παρουσιάζουν οι καλοκαιρινές πολιτιστικές εκδηλώσεις «ΜΟΥΖΑΚΙΑ 2018» που συνδιοργανώνουν στην περιοχή μας, από 19 – 21 Αυγούστου 2018, ο Δήμος Μουζακίου με το ΝΠΔΔ Αθλητισμός – Πολιτισμός – Νεότητα, ο Αρχαιολογικός Λαογραφικός Πολιτιστικός Σύλλογος Μουζακίου «ΟΙ ΓΟΜΦΟΙ» και η Τοπική Κοινότητα Μουζακίου, με μεγάλο χορηγό την Εταιρία εμφιαλωμένου νερού «ΘΕΟΝΗ».

Και η 2η ημέρα των τριήμερων εκδηλώσεων που ξεκίνησαν το απόγευμα της Δευτέρας 20/8/2018 και ολοκληρώθηκαν αργά το βράδυ, ήταν συναρπαστική για το κοινό, καθώς toy δόθηκε η δυνατότητα να απολαύσει και να βιώσει παράλληλα ξεχωριστές δράσεις!

Συγκεκριμένα το πρόγραμμα περιελάμβανε  ποδηλατικό γύρο, ζωγραφική προσώπου, διαδραστικό εκπαιδευτικό κινηματογράφο και πάρτι για τη νεολαία με τους συντοπίτες Σάκη Γκέκα και Γιώργο Στεφανή (κιθάρες – τραγούδι) και τον DJ Λάζαρο Ψυλλιά.

Να σημειωθεί ότι το ΝΠΔΔ Αθλητισμός – Πολιτισμός – Νεότητα του Δήμου Μουζακιου, μοίρασε κράνη στους συμμετέχοντες στον ποδηλατικό γύρο, ο οποίος διεξήχθη με το σύνθημα «οδηγούμε υπεύθυνα».

IMG_5324

Επίσης, μετά την ολοκλήρωση της αθλητικής εκδήλωσης απονεμήθηκαν μετάλλια στους νικητές και έπαινοι σε όλους τους συμμετέχοντες.

Τις εκδηλώσεις της 2ης ημέρας παρακολούθησαν ο Δήμαρχος Μουζακίου και Πρόεδρος της ΠΕΔ Θεσσαλίας κ. Γιώργος Κωτσός, η Προεδρος του ΝΠΔΔ Πολιτισμού κα Ελένη Ρούσσα, η πρόεδρος του Αρχαιολογικού Λαογραφικού Πολιτιστικού Συλλόγου Μουζακίου «Οι  Γόμφοι» κα Βάσω Φύλου, ο πρόεδρος της Τ.Κ. Μουζακίου κ. Νικόλαος Πούπης, ο Πρόεδρος του συμμετέχοντα στον ποδηλατικό γύρο, Αθλητικού Συλλόγου Μουζακίου & Περιχώρων «Γ. ΠΑΣΙΑΛΗΣ», κ. Ηλίας Γκαραβέλας και πλήθος πολιτών, ενώ έντονη παρουσία είχαν και οι εθελοντές που συμβάλλουν τα μέγιστα στην επιτυχία της διοργάνωσης.

Σήμερα Τρίτη 21/8/2018, πέφτει η αυλαία στα «ΜΟΥΖΑΚΙΑ 2018», με την διοργάνωση συναυλίας στην κεντρική πλατεία Μουζακίου (22:00) από το λαϊκορεμπέτικο μουσικό σχήμα, «ΛΑΪΚΗ ΣΥΝΤΕΧΝΙΑ».

Διαβάστε επίσης: