Δήμοι Νομού » Δήμος Τεμπών » Στο 8ο αντάμωμα Ελατειωτών ο δήμαρχος Τεμπών Κ. Κολλάτος

Στο 8ο αντάμωμα Ελατειωτών ο δήμαρχος Τεμπών Κ. Κολλάτος

Στο 8ο αντάμωμα Ελατειωτών ο δήμαρχος Τεμπών Κ. Κολλάτος

Στην τοπική κοινότητα Ελάτειας βρέθηκε την Παρασκευή το βράδυ ο δήμαρχος Τεμπών κ.Κώστας Κολλάτος στην εκδήλωση που διοργάνωσε για 8η χρονιά ο δραστήριος σύλλογος του χωριού, ο Μορφωτικός Εκπολιτιστικός Σύλλογος Ελάτειας .

Αναλυτικά, επισημαίνονται τα εξής:

Κολλατος Ελατεια (1)

«Ο δήμαρχος συνεχάρη τον πρόεδρο κ.Λάμπρο Ζάρρα και τα μέλη του ΔΣ του συλλόγου όπως επίσης τους εθελοντές που βοήθησαν για να πραγματοποιηθεί το 8ο ετήσιο αντάμωμα και έδωσε ραντεβού στο 9ο αντάμωμα, το επόμενο καλοκαίρι .

Κολλατος Ελατεια (4)

Τα συγχαρητήρια του Δημάρχου κ.Κολλάτου και στο αγαπητό φίλο εκπαιδευτικό Γιάννη Μάγγο που κατάφερε με πολύ μεράκι και υπομονή να πραγματοποιήσει τον Μάιο που μας πέρασε μια επιτυχημένη έκθεση φωτογραφίας με τίτλο «Σήμερα Γάμος Γίνεται » και ακόμη και σήμερα η έκθεση να ανανεώνεται με νέες φωτογραφίες, σε συνέργασια με τον σύλλογο και τον ΔΟΠΑΠΕΠ Τεμπών που από την αρχή στάθηκε δίπλα του σε αυτό το εγχείρημα .

Κολλατος Ελατεια (3)

Τον Δήμαρχο στην εκδήλωση συνόδευαν ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ.Μιχάλης Καρατέγος ,οι αντιδήμαρχοι κ.Αστέριος Σαίτης ,Ιωάννης Αργυρίου οι δημοτικοί σύμβουλοι κ.Ευθύμιος Μπουζέκης και Κώστας Νταφούλης, ο πρόεδρος Δημοτικής κοινότητας Συκουρίου κ.Γεώργιος Μανώλης και μέλη αυτόν,πρόεδροι συλλόγων και φορέων της περιοχής».

Διαβάστε επίσης: