Δήμοι Νομού » Δήμος Κιλελέρ » «Ψηλά Τακούνια» από την Κινηματογραφική Λέσχη Νίκαιας

«Ψηλά Τακούνια» από την Κινηματογραφική Λέσχη Νίκαιας

«Ψηλά Τακούνια» από την  Κινηματογραφική Λέσχη Νίκαιας

Την Τετάρτη 22/8 η Κινηματογραφική Λέσχη Νίκαιας θα είναι και πάλι κοντά σας με την προβολή της ισπανικής ταινίας του Πέδρο Αλμοδόβαρ «Ψηλά Τακούνια», παραγωγής 1991, διάρκειας 112΄.

Πρόκειται για μία συγκλονιστική ταινία του Pedro Almodóvar, η οποία γνώρισε μεγάλη επιτυχία στη χώρα μας και τον υπόλοιπο κόσμο. Αποτελεί μία από τις πιο πολυσυζητημένες ταινίες του, που συνεχίζονται να προβάλλονται πολύ ακόμη και σήμερα.
Η ταινία διαδραματίζεται στη σύγχρονη Μαδρίτη.
Η υπόθεση έχει ως εξής:
Μία διάσημη τραγουδίστρια επιστρέφει στην Ισπανία όπου πριν από χρόνια είχε εγκαταλείψει την κόρη της για χάρη της καριέρας της. Η επανασύνδεσή τους, όμως , επιφυλάσσει και στις δυο μία μεγάλη έκπληξη: η μικρή είναι παντρεμένη με τον πρώην εραστή της μητέρας της. Τα πράγματα θα μπλεχτούν ακόμη περισσότερο, όταν ο άνδρας της μικρής βρεθεί άγρια δολοφονημένος. Κύριες ύποπτοι για τον φόνο, μητέρα και κόρη , φυσικά.
Με το αστυνομικό μυστήριο στο παρασκήνιο, ο Αλμοδόβαρ συνθέτει άλλο ένα μελόδραμα της προσωπικής του κινηματογραφικής σχολής, με τα κωμικά στοιχεία υπερτονισμένα και τις εικαστικές παρεμβάσεις να κυμαίνονται στις συνήθεις κιτς αποχρώσεις της πρώιμης περιόδου του.
Η προβολή θα γίνει στον κήπο του Νηπιαγωγείου στις 9.15 το βράδυ και η είσοδος είναι δωρεάν.

Διαβάστε επίσης: