Κηδείες » Πέντε Λαρισαίοι «έφυγαν» από κοντά μας
ΚΗΔΕΙΕΣ

Πέντε Λαρισαίοι «έφυγαν» από κοντά μας

Πέντε Λαρισαίοι «έφυγαν» από κοντά μας

Απεβίωσε η Βασιλική Κοντογιάννη σε ηλικία 65 ετών. Η κηδεία της θα τελεστεί σήμερα Παρασκευή και ώρα 10.00 π.μ. στον Ιερό Ναό Αγίων Αποστόλων Πέτρου και Παύλου, στη Λάρισα. Η εκλιπούσα αφήνει πίσω παιδιά, εγγόνια, μητέρες, αδέλφια και ανίψια.

Απεβίωσε σε ηλικία 79 ετών ο Βασίλειος Δουβώρης. Η κηδεία του θα τελεστεί σήμερα Παρασκευή και ώρα 11.00 π.μ. από τον Ιερό Ναό Αγίας Παρασκευής στη Μελιβοία. Ο εκλιπών αφήνει πίσω τη σύζυγό του, παιδιά, εγγονό και αδέλφια.

Απεβίωσε σε ηλικία 83 ετών η Θωμαΐς Αρσενοπούλου. Η κηδεία της θα τελεστεί σήμερα Παρασκευή και ώρα 6.00 μ.μ. στον Ιερό Ναό Αναλήψεως του Σωτήρος, στη Λάρισα. Η εκλιπούσα αφήνει πίσω παιδιά, εγγόνια, αδέλφια και ανίψια.

Σε ηλικία 84 ετών απεβίωσε η Καλλιόπη Μπουζαίου. Η κηδεία της θα τελεστεί σήμερα Παρασκευή και ώρα 11.00 π.μ. από τον Ιερό Ναό Αναστάσεως του Λαζάρου, στο Νέο Κοιμητήριο Λάρισας. Η εκλιπούσα αφήνει πίσω παιδιά, εγγόνια, αδελφή και ανίψια.

Απεβίωσε η Ειρήνη Κουζελέα σε ηλικία 80 ετών. Η κηδεία της θα τελεστεί αύριο Σάββατο 18 Αυγούστου 2018 και ώρα 10.30 π.μ. από τον Ιερό Ναό Αγίου Αχιλλίου στη Λάρισα. Η εκλιπούσα αφήνει πίσω παιδιά, εγγόνια και ανίψια.

xasiotis