Παραπολιτικά » Ισχυρό αυτοδιοικητικό μπλοκ στο ψηφοδέλτιο ΣΥΡΙΖΑ για Περιφέρεια
ΠΟΤΕ ΘΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΕΙ Ο ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ

Ισχυρό αυτοδιοικητικό μπλοκ στο ψηφοδέλτιο ΣΥΡΙΖΑ για Περιφέρεια

Ισχυρό αυτοδιοικητικό μπλοκ στο ψηφοδέλτιο ΣΥΡΙΖΑ για Περιφέρεια

Η κατάρτιση του ψηφοδελτίου του ΣΥΡΙΖΑ ή της Αριστεράς αν τελικά προκύψει συμπαράταξη είναι κάτι που δουλεύεται προσεκτικά από τα κομματικά στελέχη τα οποία είναι υπεύθυνα γι” αυτό το σκοπό. Αν και ακόμη δεν έχουν κλείσει ονόματα ένα είναι σχεδόν βέβαιο ότι το ψηφοδέλτιο για την Περιφέρεια Θεσσαλίας θα έχει μεγάλο ποσοστό αυτοδιοικητικών. Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις αυτό το ποσοστό αναμένεται να αγγίξει ή ακόμη και να ξεπεράσει το 50%.

Πρόκειται για νυν και τέως δημάρχους, δημοτικούς συμβούλους και πρώην κοινοτάρχες, ανθρώπους με πολλά… χιλιόμετρα στην αυτοδιοίκηση και βέβαια με μεγάλη εμπειρία. Πριν από μερικές ημέρες η Larissanet σας αποκάλυψε ότι ένα από αυτά τα πρόσωπα ενδέχεται να είναι η δημοτική σύμβουλος της παράταξης του Απόστολου Καλογιάννη Δέσποινα Αράπκουλε η οποία ήδη έχει εκδηλώσει το ενδιαφέρον της να μεταπηδήσει στο στίβο της Περιφέρειας

Πότε θα ανακοινωθούν ονόματα- Πότε ανακοινώνεται ο επικεφαλής;

Σύμφωνα με τον προγραμματισμό αυτό αναμένεται να γίνει σε δόσεις. Η πρώτη… δόση των ονομάτων θα ανακοινωθεί στα τέλη Σεπτεμβρίου ή το το αργότερο στις αρχές Οκτωβρίου και στην συνέχεια θα ακολουθήσουν και τα υπόλοιπα ονόματα.

Όσον αφορά τον επικεφαλής της παράταξης εξετάζονται κάποια ονόματα αλλά οι όποιες αποφάσεις και βέβαια οι επίσημες ανακοινώσεις θα γίνουν στα τέλη του χρόνου. Τότε θα ανακοινωθεί πιο θα είναι το πρόσωπο που θα τεθεί απέναντι στο Περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κώστα Αγοραστό στις εκλογές του Μαΐου του 2019.

Π.Γ

Διαβάστε επίσης: