Ελλάδα » Πώς το αυτοκίνητο με την οικογένεια βρέθηκε στη θάλασσα (φωτ.)
ΣΤΗΝ ΑΡΚΙΤΣΑ ΤΟΥ Ν. ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ

Πώς το αυτοκίνητο με την οικογένεια βρέθηκε στη θάλασσα (φωτ.)

Πώς το αυτοκίνητο με την οικογένεια βρέθηκε στη θάλασσα (φωτ.)

Είναι από τις περιπέτειες που θεωρείται απίστευτο ότι μπορεί να βιώσει μία οικογένεια, που θέλησε απλά να απολαύσει το μπάνιο της Δεκαπενταύγουστο στη θάλασσα.

Στην κυριολεξία «τα είδε όλα» την ώρα που απολάμβανε το απέραντο γαλάζιο σε μια ώρα που ο ήλιος χρωματίζει μοναδικά τον ορίζοντα.

Το απίστευτο περιστατικό διαδραματίστηκε αργά το απόγευμα όταν μια οικογένεια με οδηγό τον 41χρονο πατέρα, συνοδηγό την 38χρονη μητέρα και τα δύο ανήλικά κοριτσάκια τους ηλικίας 8 και 10 ετών απολάμβαναν το τοπίο σε χωματόδρομο στο Φάρο Αρκίτσας.

Κάποια στιγμή ένα μεγάλο κύμα, «κατάπιε» το σημείο, με αποτέλεσμα να υποχωρήσει το έδαφος και το αμάξι να βρεθεί κατά το ήμισυ μέσα στη θάλασσα.

Ευτυχώς στο σημείο υπήρχαν κι άλλοι λουόμενοι και παραθεριστές που έσπευσαν και απεγκλώβισαν την οικογένεια που σε κατάσταση σοκ δεν μπορούσε να καταλάβει τι είχε συμβεί από τη μία στιγμή στην άλλη.

Δυνάμεις της Πυροσβεστικής από τα Κλιμάκια της Αταλάντης και του Αγίου Κων/νου, καθώς και άνδρες της 7ης ΕΜΑΚ έσπευσαν στο σημείο για να προσφέρουν τη βοήθειά τους, κυρίως για να μπορέσουν να σώσουν το αυτοκίνητο πριν παρασυρθεί ή πάθει ζημιά από τη θάλασσα…

ΠΗΓΗ: lamiareport.gr

(Τελευταία ενημέρωση 21.30)

Διαβάστε επίσης: