Λάρισα » Λάρισα: Σέρβος αστυνομικός έδωσε αίμα για τους πυρόπληκτους

Λάρισα: Σέρβος αστυνομικός έδωσε αίμα για τους πυρόπληκτους

Λάρισα: Σέρβος αστυνομικός έδωσε αίμα για τους πυρόπληκτους

Πρωινές ώρες σήμερα, 14-08-2018, επισκέφτηκε το Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας ο Σέρβος Αστυνομικός Stojilkovic Ivica, μέλος της Τοπικής Διοίκησης του Βράνιε της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών, προκειμένου να προσφέρει αίμα για τους πυρόπληκτους της Αττικής.

Σε σχετική ανακοίνωση επισημαίνονται τα εξής:

«Στο Νοσοκομείο τον υποδέχθηκαν ο Πρόεδρος της Τοπικής μας κ. Καλαμπούκας Αχιλλέας καθώς και ο Πρόεδρος της Τοπικής Διοίκησης Καρδίτσας κ. Ζαρχανής Γεώργιος με τον Γενικό Γραμματέα κ. Γούσια Νικόλαο, οι οποίοι έχουν αναπτύξει μία ιδιαίτερη σχέση με το Σέρβικο Εθνικό Τμήμα.

Διεθνης Ενωση Αστυνομικων (3)

Διεθνης Ενωση Αστυνομικων (4)

Διεθνης Ενωση Αστυνομικων (1)

Στο πνεύμα της Θεσσαλικής φιλοξενίας ακολούθησε ξενάγηση σε αυτόν και την οικογένεια του, στην πόλη της Λάρισα (Μητροπολιτικό Ναό Αγίου Αχιλλείου, Αγίου Βησσαρίωνα, Αρχαίο Θέατρο, εμπορικό κέντρο), και του προσφέρθηκαν αναμνηστικά από τους Προέδρους των Τοπικών Διοικήσεων.

Αυτές οι ενέργειες επιβεβαιώνουν το σκοπό της Διεθνούς Ένωσης, που είναι η δημιουργία πνεύματος αλληλεγγύης, φιλαλληλίας, αμοιβαίας κατανόησης, φιλίας και αδελφοσύνης, μεταξύ των αστυνομικών και των οικογενειών τους σε Εθνική και Παγκόσμια κλίμακα».

Διαβάστε επίσης: