Δήμοι Νομού » Δήμος Τυρνάβου » Αμπελώνας: Αναζητούν στοιχεία για τους ληστές του επιχειρηματία
ΕΞΕΤΑΖΟΥΝ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΥΛΙΚΟ ΚΑΜΕΡΩΝ ΚΑΙ ΜΑΡΤΥΡΙΕΣ

Αμπελώνας: Αναζητούν στοιχεία για τους ληστές του επιχειρηματία

Αμπελώνας: Αναζητούν στοιχεία για τους ληστές του επιχειρηματία

Με κάθε δυνατό τρόπο οι αστυνομικοί ψάχνουν στοιχεία για την ταυτότητα των δραστών που τα ξημερώματα της Δευτέρας εισέβαλαν ένοπλοι σε σπίτι γνωστού επιχειρηματία στον Αμπελώνα με σκοπό την ληστεία. Οι τρεις κουκουλοφόροι αφού ακινητοποίησαν τον ίδιο και την οικογένειά του ζήτησαν όλα τα χρήματα αλλά και τα χρυσαφικά που υπήρχαν. Στην συνέχεια αφού πήραν ότι ήθελαν μαζί με τους συνεργούς τους πήραν το αυτοκίνητο του επιχειρηματία και τράπηκαν σε φυγή. Το αυτοκίνητο βρέθηκε κοντά στο σπίτι σε αγροτική περιοχή.

Οι αστυνομικοί προσπαθούν να εντοπίσουν το όχημα με το οποίο έφτασαν στο σπίτι του επιχειρηματία οι ληστές. Έτσι έχει ξεκινήσει η έρευνα υλικού καμερών που έχει δεσμευτεί και εξετάζεται προσεκτικά από τις αρχές και πιθανότατα δείχνει το όχημα που χρησιμοποίησαν οι ληστές να περνά από κεντρικά σημεία της περιοχής.

Το δεύτερο στοιχείο που εξετάζουν οι αστυνομικοί είναι οι μαρτυρίες του επιχειρηματία αλλά και των μελών της οικογενείας του ώστε να δουν αν από εκεί μπορούν να συλλέξουν χρήσιμα στοιχεία για την έρευνα και των εντοπισμό των δραστών.

Τα όποια στοιχεία συνέλεξαν από το αυτοκίνητο του επιχειρηματία έχουν σταλεί προς ανάλυση σε εξειδικευμένα εργαστήρια, όμως για τα όποια στοιχεία από αυτή τη διαδικασία απαιτείται χρόνος.

 

Διαβάστε επίσης: