Ζωή » Πως να μην είστε η… λατέρνα του γραφείου

Πως να μην είστε η… λατέρνα του γραφείου

Πως να μην είστε η… λατέρνα του γραφείου

Προσπαθείτε να μπείτε στο κλίμα της καινούριας σας δουλειάς; Νιώθετε το anxiety ότι δεν φαίνεστε όσο επαγγελματίες θα έπρεπε; Μήπως έχετε αρχίσει να νιώθετε ότι δίνετε χαρά στους συναδέλφους σας με το που σας βλέπουν για κάποιο ανεξήγητο λόγο; Οι παρακάτω στυλιστικές συμβουλές είναι για εσάς.

1 . Αποφύγετε statement ρούχα αν δεν τα φοράτε αλλά σας φοράνε. Τα φλούο χρώματα, τα παντελόνια καμπάνες, τα βαθιά ντεκολτέ και τα ψηλά τακούνια δεν σας προσθέτουν χάρη αλλά σας την αφαιρούν. Προτιμήστε τα άλλες ώρες της ημέρας. Χαμηλώστε τους τόνους κάνοντας πιο safe συνδυασμούς, όπως ένα black and white ντύσιμο.

2. Το makeup καθορίζει κατά μεγάλο βαθμό την εμφάνιση. Αφήστε τα έντονα μωβ, πορτοκαλί και τα λοιπά χρώματα του ηλιοβασιλέματος για το ηλιοβασίλεμα. Το πρωί προτιμήστε κραγιόν μεγάλης διαρκείας και ρουζ σε φυσικά και απαλά χρώματα που κάνουν το δέρμα να φαίνεται πιο υγιές. Έχετε πάντα μαζί σας μια πούδρα για να αποφύγετε τις γυαλάδες στο πρόσωπο που προκαλούνται από τη λιπαρότητα, γιατί όλες θέλουμε να είμαστε η πηγή φωτός του γραφείου αλλά όχι με αυτόν τον τρόπο.

3. Σε ένα σημαντικό meeting ή ραντεβού επιλέξτε πάνω απ’ όλα ρούχα με τα οποία νιώθετε άνετα. Θυμηθείτε πως ότι νιώθουμε εκπέμπουμε. Συνεπώς η βολικότητα που νιώθετε γίνεται αντιληπτή από τους γύρω σας αλλά το ίδιο ισχύει και αν αισθάνεστε άβολα. Πέρα από αυτό, κανείς δεν θέλει να κρατάει την ανάσα του για οχτώ ώρες.

4. Αποφύγετε τα ηχηρά κοσμήματα που αποσπούν τις αισθήσεις των συναδέλφων σας. Φορέστε μικρά και διακριτικά κοσμήματα που σας κολακεύουν και αφήνουν στην ησυχία την ακοή και την όρασή τους.

5. Μην πανικοβάλεστε όταν κάποιο ρόφημα πέσει στα ρούχα σας κατά τη διάρκεια της δουλειάς. Τα ρούχα είναι για να λερώνονται. Επιπλέον κανείς δεν θέλει να τραβάει την προσοχή των γύρω του για ένα λεκέ. Έχετε πάντα μαζί σας ένα υγρό καθαρισμού ρούχων ή υγρά μαντηλάκια για να σώσετε την ημέρα.

Και το κυριότερο μην αγχώνεστε και θυμηθείτε ότι στη μόδα less is more.

ΠΗΓΗ