Κηδείες » Πέντε Λαρισαίοι «έφυγαν» από κοντά μας
ΚΗΔΕΙΕΣ

Πέντε Λαρισαίοι «έφυγαν» από κοντά μας

Πέντε Λαρισαίοι «έφυγαν» από κοντά μας

Απεβίωσε ο Ιωάννης Χαλκιάς σε ηλικία 71 ετών. Η κηδεία του θα τελεστεί σήμερα Δευτέρα και ώρα 11.00 π.μ. από τον Ιερό Ναό της Ζωοδόχου Πηγής (Παναγία) στη Λάρισα. Ο εκλιπών αφήνει πίσω τη σύζυγό του, παιδιά, εγγόνια, αδέλφια και ανίψια.

Απεβίωσε σε ηλικία 76 ετών ο Αλέξανδρος Αλεξίου. Η κηδεία του θα τελεστεί σήμερα Δευτέρα και ώρα 12.30 μ.μ. από τον Ιερό Ναό Αναστάσεως του Λαζάρου στο Νέο Κοιμητήριο Λάρισας. Ο εκλιπών αφήνει πίσω τη σύζυγό του, αδέλφια και ανίψια.

Σε ηλικία 78 ετών απεβίωσε ο Θεόδωρος Ανδρέου. Η κηδεία του θα τελεστεί σήμερα Δευτέρα και ώρα 10.00 π.μ. στον Ιερό Ναό του Αγίου Γεωργίου, στο Χειμάδι. Ο εκλιπών αφήνει πίσω τη σύζυγό του, παιδιά, εγγόνια, δισέγγονα, αδέλφια και ανίψια.

Απεβίωσε σε ηλικία 80 ετών η Πηνελόπη Κωστούλα. Η κηδεία της θα τελεστεί σήμερα Δευτέρα και ώρα 11.00 π.μ. στον Ιερό Ναό Αγίου Χαραλάμπους, στη Λάρισα. Η εκλιπούσα αφήνει πίσω παιδιά, εγγόνια, δισέγγονα, αδέλφια και ανίψια.

Σε ηλικία 83 ετών απεβίωσε ο Γεώργιος Πουλιος. Η κηδεία του θα τελεστεί σήμερα Δευτέρα και ώρα 11.00 π.μ. στον Ιερό Ναό Προφήτη Ηλία, στη Λάρισα. Ο εκλιπών αφήνει πίσω παιδιά, εγγόνια, δισέγγονα, αδέλφια και ανίψια.

xasiotis