Δήμοι Νομού » Δήμος Τεμπών » Επιτυχημένο το Καλοκαιρινό Αντάμωμα Καλλιπευκιωτών στην Πατωμένη (φωτ.)

Επιτυχημένο το Καλοκαιρινό Αντάμωμα Καλλιπευκιωτών στην Πατωμένη (φωτ.)

Επιτυχημένο το Καλοκαιρινό Αντάμωμα Καλλιπευκιωτών στην Πατωμένη (φωτ.)

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 12 Αυγούστου το Καλοκαιρινό Αντάμωμα Καλλιπευκιωτών, που οργάνωσε ο Μορφωτικός Εκπολιτιστικός Σύλλογος Απανταχού Καλλιπευκιωτών «Η ΠΑΤΩΜΕΝΗ», με την υποστήριξη του Πολιτιστικού Οργανισμού του Δήμου Τεμπών.

Σε σχετική ανακοίνωση επισημαίνονται τα εξής:

«Φέτος, ήταν η τρίτη συνεχόμενη χρονιά, που το αντάμωμα έγινε στον υπέροχο χώρο της Πατωμένης.

Ξεκίνησε στις 6 το απόγεμα, με τους Κλόουν-Λάρισα, που διασκέδασαν τα παιδιά, στη συνέχεια εμφανίστηκε το χορευτικό γυναικών και ακολούθησε το χορευτικό εφήβων Καλλιπεύκης. Την εκδήλωση χαιρέτησε ο Δήμαρχος Δήμου Τεμπών (όπου ανήκει και η Καλλιπεύκη) και ακολούθησε γλέντι μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες, με την ορχήστρα του Γιάννης Ζιάκου και της Λένας Ζέτα.

Περισσότερα από 650 άτομα, Καλλιπευκιώτες και μη συγκεντρώθηκαν στον υπέροχο χώρο της Πατωμένης, αντάμωσαν, χαιρετήθηκαν, μίλησαν, διασκέδασαν και αρκετοί – τυχεροί – αποχώρησαν με τα δώρα τους από την πλούσια λαχειοφόρο.

Για λόγους ασφαλείας αλλά και για την καλύτερη πρόσβαση όλων στο χώρο αναψυχής της Πατωμένης, δεν επιτράπηκαν τα αυτοκίνητα και έτσι όλοι είχαν την άνεση να κινούνται ελεύθερα.

Το Δ.Σ. του Μ.Ε.Σ.Α.Κ. «Η ΠΑΤΩΜΕΝΗ», ευχαριστεί θερμά:

Τον πολιτιστικό Οργανισμό Δήμου Τεμπών για τη συνεργασία και την υποστήριξη.

Την Πυροσβεστική Υπηρεσία Λάρισας, για το πυροσβεστικό όχημα που έστειλε στο χώρο, τον Αστυνομικό Σταθμό Δήμου Τεμπών, για το περιπολικό, τον Χρόνη Σερέτη από τους Γόννους που εξυπηρέτησε με φαγητό και ποτό, τη Στέλλα Γκαρλέμου, που δίδαξε τους χορούς στις γυναίκες, τη Ματίνα Παπαδόντα, που δίδαξε τους χορούς στους έφηβους, το συγκρότημα του Γιάννη Ζιάκου, τους επαγγελματίες που προσέφεραν δώρα (Λευτέρης Κατσιούρας, Παντοπωλείο Καλλιπεύκη, Γκαλίουρης Α. ποδήλατα Λάρισα, Δαλαβίκας Bikes Λάρισα, Γιώργος Ντόντος τυροκομικά Παραπόταμος, Θανάσης Παπαϊωάννου διακοσμητικές νεροκολοκύθες Αμπελώνας), τον Γιάννη Ζιάκο και το συγκρότημά του, που κράτησε αμείωτο το κέφι μέχρι τέλους, όλους όσους παραβρέθηκαν και όλους όσους βοήθησαν στην οργάνωση».

Φωτογραφικά στιγμιότυπα:

Καλλιπευκη (6)

Καλλιπευκη (5)

Καλλιπευκη (2)

Καλλιπευκη (4)

Καλλιπευκη (1)

Καλλιπευκη (3)

Καλλιπευκη (9)

Καλλιπευκη (8)

 

Διαβάστε επίσης: