Δήμοι Νομού » Δήμος Τεμπών » Δ. Τεμπών: «Μεμονωμένο το περιστατικό με τα σκουπίδια στη Ραψάνη, έχει αποκατασταθεί»

Δ. Τεμπών: «Μεμονωμένο το περιστατικό με τα σκουπίδια στη Ραψάνη, έχει αποκατασταθεί»

Δ. Τεμπών: «Μεμονωμένο το περιστατικό με τα σκουπίδια στη Ραψάνη, έχει αποκατασταθεί»

Άμεση ήταν η αντίδραση – απάντηση του Δήμου Τεμπών σε προηγούμενη ανάρτηση με τίτλο «Πρόβλημα με τα σκουπίδια στη Ραψάνη».

Σε επικοινωνία που υπήρξε με τη larissanet.gr διευκρινίστηκε ότι «το συγκεκριμένο περιστατικό είναι μεμονωμένο και έχει ήδη αποκατασταθεί». Παράλληλα, επισημάνθηκε ότι «στο σημείο που απεικονίζεται υπάρχουν τρεις κάδοι μέσα σε στενό δρόμο και δημιουργείται πρόβλημα διέλευσης για το απορριμματοφόρο εξαιτίας των σταθμευμένων αυτοκινήτων».

«Στο Δήμο Τεμπών δεν αρέσουν οι συγκεκριμένες εικόνες, ενώ προσπαθεί να κάνει ότι καλύτερο, σε ότι αφορά θέματα καθαριότητας, σε όλες τις τοπικές κοινότητες και ειδικά τους καλοκαιρινούς μήνες τόσο στις παραλιακές όσο και στις ορεινές περιοχές» τονίζεται χαρακτηριστικά και προστίθεται ότι «ήδη έχει ολοκληρωθεί το πλύσιμο των κάδων στα παράλια και συμπτωματικά σήμερα πλένονται οι κάδοι στη Ραψάνη».

Κλείνοντας δηλώνεται ότι «το προσεχές χρονικό διάστημα ο Δήμος Τεμπών θα προμηθευτεί δικό του όχημα για το πλύσιμο των κάδων, ενώ έχουν προχωρήσει οι διαδικασίες και αναμένονται να παραληφθούν νέοι κάδοι απορριμμάτων».