Κόσμος » θα είναι αυτός ο νέος Τζέιμς Μποντ;

θα είναι αυτός ο νέος Τζέιμς Μποντ;

θα είναι αυτός ο νέος Τζέιμς Μποντ;

Ενώ ήδη τα γυρίσματα της νέας ταινίας του Τζέιμς Μποντ, με τον Ντάνιελ Κρεγκ να ενσαρκώνει για -μάλλον- τελευταία φορά τον μυστικό πράκτορα 007 έχουν ήδη αρχίσει, οι παραγωγοί της σειράς άφησαν να εννοηθεί ότι έχουν καταλήξει στον ηθοποιό που θα υποδυθεί τον 007 στις επόμενες ταινίες.

Μέχρι στιγμής, τα ονόματα που έχουν πέσει στο τραπέζι για τον αντικαταστάτη του Κρεγκ είναι πολλά και όλα είναι ένα κι ένα: από τον Τομ Χάρντι και τον Μάικλ Φασμπέντερ, μέχρι τον Τομ Χίντλστον και τον Χένρι Κάβιλ, όλοι έχουν θεωρηθεί ως κατάλληλοι υποψήφιοι, ενώ σε κάποια στιγμή υπήρξε και η σκέψεη ο Μποντ να γίνει… γυναίκα (μάλλον εγκαταλείφθηκε…).

Έλμπα μπόντ

Ωστόσο, όπως ανέφερε ο Independent, ο πιο πιθανός υποψήφιος για το ρόλο είναι ο Βρετανός ηθοποιός Ίντρις Έλμπα. Σύμφωνα με την εφημερίδα, η παραγωγός της σειράς Μπάρμπατα Μπρόκολι είπε στον σκηνοθέτη Αντουάν Φούκουα ότι «ήλθε η ώρα» το ρόλο του Μποντ να αναλάβει ένας μη λευκός ηθοποιός, προσθέτοντας ότι ο Έλμπα είναι ο επικρατέστερος.

Βέβαια, η Μπρόκολι ανέφερε ότι η αλλαγή αυτή «θα συμβεί τελικά» χωρίς να προσδιορίζει το χρόνο, ωστόσο, φαίνεται ότι ήγγικεν η ώρα για μεγάλες αλλαγές στον πράκτορα 007… Ίδωμεν.

ΠΗΓΗ

Διαβάστε επίσης: