Πολιτισμός » Συγκίνησε ο συγγραφέας Τζεμίλ Τουράν στη Ραψάνη (φωτ.)

Συγκίνησε ο συγγραφέας Τζεμίλ Τουράν στη Ραψάνη (φωτ.)

Συγκίνησε ο συγγραφέας Τζεμίλ Τουράν στη Ραψάνη (φωτ.)

Συγκίνησε με τη λογοτεχνική του πένα και την βαθιά πίστη του στην ελευθερία και στην ανθρωπιά ο καταξιωμένος συγγραφέας Τζεμίλ Τουράν, όσους παραβρέθηκαν στην εκδήλωση που διοργάνωσε προς τιμήν του έργου του την Πέμπτη 9 Αυγούστου, η Δημοτική Βιβλιοθήκη της Ραψάνης, σε συνεργασία με το Πρόγραμμα Ενταξιακών, Εκπαιδευτικών και Πολιτιστικών Δραστηριοτήτων «Ξενώνας Ραψάνης» του Προγράμματος Προαγωγής Αυτοβοήθειας του Α.Π.Θ.

ΤΟΥΡΑΝ 2

Στον απόηχο της πρόσφατης βράβευσής του από την UNESCO, o Τζ. Τουράν παραβρέθηκε σε μια ζεστή εκδήλωση προς τιμήν του, στο πλαίσιο της οποίας αναφέρθηκε στη γραφή και το έργο του η βιβλιοθηκονόμος MSc και Υπεύθυνη της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Ραψάνης, Χάιδω Πανταζή, ενώ ο δημοσιογράφος και προσωπικός φίλος του συγγραφέα, Γιάννης Σιούλας μετέφερε στο κοινό γοητευτικές λεπτομέρειες από το βίο, την λογοτεχνική μαεστρία και την προσωπικότητα του Τζεμίλ Τουράν.

ΤΟΥΡΑΝ 4

ΤΟΥΡΑΝ 3

Ακολούθησε ενδιαφέρουσα συνομιλία του συγγραφέα με το κοινό και στο περιθώριο της εκδήλωσης ο Τζ. Τουράν είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει προσωπικά με τους παραβρισκόμενους και να υπογράψει βιβλία του.

Η εκδήλωση προσφέρθηκε δωρεάν στο κοινό.

Χορηγος επικοινωνίας: larissanet.gr

Διαβάστε επίσης: