Άρθρα χρηστών » Δημοσιογραφία των πολιτών » «Μούχλα και βακτήρια σε κλιματιστικό στο ΓΝΛ»

«Μούχλα και βακτήρια σε κλιματιστικό στο ΓΝΛ»

«Μούχλα και βακτήρια σε κλιματιστικό στο ΓΝΛ»

Ένας αναγνώστης της στήλης εξιστορεί τη καλοκαιρινή του εμπειρία μετά από ένα λιποθυμικό επεισόδιο και την αναμονή του στο ΓΝΛ. Ο Λαρισαίος αναφέρει:

«Μετά από την μοναδική καλοκαιρινή εμπειρία στα παράλια του νόμου Λάρισας θα ήθελα να μοιραστώ μαζί σας και την μοναδική εμπειρία περίθαλψης.

Απόγευμα καλοκαιριού στα παράλια του νόμου Λάρισας. Μετά από ένα λιποθυμικό επεισόδιο, από το Κέντρο Υγείας Σωτηρίτσας, αφού έπραξαν και δέοντα και επιτρεπτά για τις δυνατότητες τους, σε παραπέμπουν φυσικά στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας. Η αναμονή δεδομένη και οι υπηρεσίες υγείας πλέον γνωστές σε όλους μας. Και εν μέσω καλοκαιριού η ανάγκη κλιματισμού επιτακτική. Η ανάγκη όμως για επιπρόσθετα προβλήματα από βακτήρια και μούχλα από το κλιματιστικό οροφής όμως όχι. Στην αίθουσα αναμονής των έκτακτων περιστατικών η εικόνα μιλάει από μόνη της. Οι απλοί πολίτες δεν είναι δημοσιογράφοι. Ωστόσο το ανάλγητο κράτος και η ελλιπής περίθαλψη σε αναγκάζουν να μοιραστείς μια εμπειρία μήπως και κάτι αλλάξει στον έρημο αυτό τόπο. Καλή υπομονή και καλό υπόλοιπο καλοκαιριού σε όλους, στις παραλίες κι όχι στα πρότυπα νοσοκομεία του νομού Λάρισας.»

Διαβάστε επίσης: