Εκπαίδευση » Στη Λάρισα σήμερα ο υπουργός Παιδείας Κ. Γαβρόγλου
ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΑΝΑΜΕΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΕΠΑΦΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ

Στη Λάρισα σήμερα ο υπουργός Παιδείας Κ. Γαβρόγλου

Στη Λάρισα σήμερα ο υπουργός Παιδείας Κ. Γαβρόγλου

Με τη Λάρισα και το Βόλο συνεχίζονται σήμερα Πέμπτη 9 Αυγούστου οι επαφές του υπουργού Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων Κώστα Γαβρόγλου, με αντικείμενο των συζητήσεων τη διαμόρφωση του νέου χάρτη της Ανώτατης Εκπαίδευσης

Χθες ο υπουργός, για τον ίδιο λόγο, βρέθηκε σε Τρίκαλα και Καρδίτσα.

Σε ότι αφορά το σημερινό πρόγραμμα του κ. Γαβρόγλου στη Λάρισα εκκινεί από τις 9:00, όταν και θα επισκεφθεί το Τμήμα Ιατρικής της Σχολής Επιστημών Υγείας του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας. Στις 10:00 θα επισκεφτεί το ΤΕΙ Θεσσαλίας όπου θα έχει ανοιχτή συνάντηση-συζήτηση με τις πρυτανικές αρχές και όλα τα μέλη του Ιδρύματος.

Στις 12:30 ο κ. Γαβρόγλου θα μεταβεί στα γραφεία της Περιφέρειας Θεσσαλίας στη Λάρισα και θα συναντηθεί με τον Περιφερειάρχη κ. Κωνσταντίνο Αγοραστό, ενώ στις 13:30 θα συναντηθεί στο Δημαρχείο της πόλης με τον Δήμαρχο της Λάρισας κ. Απόστολο Καλογιάννη.

Στις 14:30 ο Υπουργός θα παραχωρήσει Συνέντευξη Τύπου στα τοπικά Μέσα Ενημέρωσης σε αίθουσα του ξενοδοχείου Divani Palace.

Στη συνέχεια ο κ. Γαβρόγλου θα επισκεφθεί τον Βόλο και στις 17:30 θα συναντηθεί στο Πανεπιστήμιο με τις πρυτανικές αρχές και μέλη της ακαδημαϊκής κοινότητας.

Στις 20:00 θα παραχωρήσει Συνέντευξη Τύπου στο «Μουσείο Τσαλαπάτα».

Την Παρασκευή 10 Αυγούστου, θα μεταβεί στη Λαμία όπου στις 11:30 θα συναντηθεί με μέλη της ακαδημαϊκής κοινότητας του Πανεπιστημίου και του ΤΕΙ Στερεάς Ελλάδας, ενώ στις 13:30 θα συναντηθεί με τον Δήμαρχο Λαμίας κ. Νίκο Σταυρογιάννη και στις 14:30 με τον Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδος κ. Κώστα Μπακογιάννη.

Διαβάστε επίσης: