Έξοδος » Μπίγαλης, Πωλίνα, Χαριτοδιπλωμένος στο Beach Bar IPANEMA
ΣΤΟ ΣΤΟΜΙΟ ΛΑΡΙΣΑΣ

Μπίγαλης, Πωλίνα, Χαριτοδιπλωμένος στο Beach Bar IPANEMA

Μπίγαλης, Πωλίνα, Χαριτοδιπλωμένος στο Beach Bar IPANEMA

Το 20ο μουσικό καλοκαίρι του beach bar Ipanema συνεχίζεται την Τρίτη 14 Αυγούστου με τον Κώστα Χαριτοδιπλωμένο, την Πωλίνα και τον Κώστα Μπίγαλη μαζί τους οι POLIS

«Με ένα σούπερ τοσοδούλι μίνι διάφανο και ροζ μπικίνι» πηγαίνουμε για «βραδινό μπανάκι» στο Ipanema Beach Bar χορεύοντας του «Αιγαίου τα μπλουζ»!
Τα τρία σούπερ αστέρια της χρυσής δεκαετίας της Ελληνικής Ποπ θα μας ξεσηκώσουν  με τους ρυθμούς των μεγάλων τους επιτυχιών, όπως το “Lost in the Night”, “Πάμε για Τρέλες στις Σεϋχέλλες”, “Μικρή μου Μέλισσα”, “Έτσι σε Θέλω”, “Ρίνα Κατερίνα”, “Ροζ Μπικίνι”, “Βραδινό Μπανάκι”, “Τα Κορίτσια Ξενυχτάνε”, “Του Αιγαίου τα Μπλουζ”, “Μπιρίμπα”,  Πους απς”, “Στοιχηματίζω”, “Με την Πρώτη Ματιά”, “Ορκίσου”, “Το Καπελάκι”, και άλλα πολλά !

Μαζί τους επί σκηνής το νεανικό και ταλαντούχο γκρουπ των POLIS, το οποίο θα ερμηνεύσει, επίσης, κομμάτια εκείνης της εποχής που έχουμε αγαπήσει, χορέψει και τραγουδήσει!

20 ΧΡΟΝΙΑ IPANEMA! Την Τρίτη 14 Αυγούστου, ο Κώστας Χαριτοδιπλωμένος, η Πωλίνα και ο Κώστας Μπίγαλης δίνουν ραντεβού κάτω από τα πλατάνια, στη σκηνή του Ipanema στο Στόμιο Λάρισας, για να μας παρασύρουν με τις επιτυχίες τους σε ένα ξέφρενο καλοκαιρινό πάρτι!

Η μοναδική αυτή παρέα υπόσχεται να μας προσφέρει μοναδικές στιγμές και αστείρευτο κέφι, στο ειδυλλιακό τοπίο του beach bar Ipanema, μετά τις 10.30 το βράδυ στο μεγαλύτερο πάρτι του φετινού καλοκαιριού!

Χορηγός επικοινωνίας είναι η larissanet.gr

ipanema

Διαβάστε επίσης: