Δήμοι Νομού » Δήμος Τεμπών » Έγινε η Γ.Σ του εξωραϊστικού συλλόγου Μεσαγγάλων

Έγινε η Γ.Σ του εξωραϊστικού συλλόγου Μεσαγγάλων

Έγινε η Γ.Σ του εξωραϊστικού συλλόγου Μεσαγγάλων

Πραγματοποιήθηκε η γενική συνέλευση του εξωραϊστικού συλλόγου Μεσαγγάλων στης 4 Αυγούστου. Στην ανακοίνωση του Συλλόγου αναφέρεται:
«Στην συνέλευση παραβρέθηκαν αρκετά μέλη του συλλόγου κ αρκετοί προσκαλεσμένοι όπως: Ο Δήμαρχος Τεμπών Κος Κώστας Κολλάτος ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης Κος Μανώλης Γιώργος ,Ο πρόεδρος τοπικού Κος Ζαφείρης Κώστας κ πολλοί δημοτικοί σύμβουλοι .
Την συζήτηση άνοιξε ο πρόεδρος του εξωραϊστικού συλλόγου Κος Φώτης Μητσιάκος ο οποίος αναφέρθηκε στα προβλήματα του οικισμού και της περιοχής ευρύτερα .
Κατόπιν το λόγο πήρε ο Δήμαρχος που και αυτός με την σειρά του αναφέρθηκε στους τρόπους αντιμετώπισης των προβλημάτων .
Στην συνέχεια πήρε το λόγο κ ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης Κος Μανώλης και έδωσε την σκυτάλη στον πρώην πρόεδρο του εξωραϊστικού συλλόγου Κο Γιώργο Γελαδάρη.
Ο Κος Γιώργος Γελαδάρης αναφέρθηκε στα προβλήματα με καυστικό τρόπο πράγμα που εξόργισε τον πρόεδρο του τοπικού Κο Κώστα Ζαφείρη, με αποτέλεσμα να καταφερθεί εναντίον του πρώην προέδρου με ακατονόμαστες εκφράσεις.
Τα αίματα άναψαν καθώς ο πρόεδρος τοπικού (Κώστας Ζαφείρης) κατά την προσφιλή του συνήθεια διέκοπτε συνέχεια την ομιλία του πρώην προέδρου με σκοπό να μην ακουστούν οι διαφορετικές απόψεις κ από άλλα μέλη του συλλόγου.
Ο Δήμαρχος ξαναπήρε τον λόγο αναφέρθηκε για τα στελέχη του ότι έχουν ειλικρινή συμπεριφορά αλλά έμεινε αμέτοχος ούτε σχολίασε την απαράδεκτη στάση του πρόεδρου τοπικού κατά την διάρκεια της συνέλευσης .
Φυσικά η συμπεριφορά κ οι ύβρεις του Κου Ζαφείρη στο πρόσωπο του Κου Γελαδάρη έχουν πάρει την νόμιμη οδό.»

Διαβάστε επίσης: