Παραπολιτικά » Προεκλογικά ή σχεδιασμένα τα έργα στη Λάρισα;
ΤΙ ΑΠΑΝΤΑΝΕ ΚΥΚΛΟΙ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ

Προεκλογικά ή σχεδιασμένα τα έργα στη Λάρισα;

Προεκλογικά ή σχεδιασμένα τα έργα στη Λάρισα;

«Τα έργα γίνονται για  προεκλογικούς σκοπούς και ενόψει των εκλογών του ερχόμενου Μαΐου». Αυτή είναι μια γνωστή θέση, που την εκφράζουν κάποιοι από εκείνους που αντιπολιτεύονται την δημοτική αρχή της Λάρισας. Υποστηρίζουν δηλαδή ότι τα έργα γίνονται για να εξυπηρετήσουν τους εκλογικούς στόχους της δημοτικής αρχής.

Τι απαντάνε όμως από την δημοτική αρχή. Ζητήσαμε την άποψη συνεργατών του δημάρχου Λαρισαίων και μας μετέφεραν περίπου τα εξής:

«Όσοι μιλάνε για υλοποίηση έργων για προεκλογικούς λόγους κάνουν λάθη. Και εάν κάποιοι πολίτες το εκλαμβάνουν έτσι, χωρίς να έχουν έστω και στοιχειώδη ενημέρωση για τις εξελίξεις σχετικά με το Δήμο  Λαρισαίων, ας πούμε ότι δικαιολογούνται.

Δεν δικαιολογούνται όμως να υποστηρίζουν κάτι τέτοιο δημοτικές παρατάξεις και μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου, καθώς και όσοι θέλουν να εκφέρουν δημόσιο λόγο.

Γιατί, όλα όσα εξελίσσονται στην πόλη μας έχουν προαναγγελθεί από τον ίδιο τον δήμαρχο Απόστολο Καλογιάννη και τη δημοτική αρχή, εδώ και δυο χρόνια. Από την ώρα που το Σχέδιο Βιώσιμης Αστικής Κινητικότητας περνούσε στην φάση της υλοποίησης. Ένα σχέδιο που υπολογίζεται ότι θα εξελιχθεί στα επόμενα οκτώ χρόνια.

Έχουν γίνει πολλές συζητήσεις στο Δημοτικό Συμβούλιο, ενώ και τα μέσα ενημέρωσης έχουν προβάλει από το 2016  και το 2017 τις σχεδιαζόμενες, τότε, παρεμβάσεις στο κέντρο της πόλης» και συμπλήρωναν:

«Κανείς σήμερα δε δικαιούνται να μιλάει για προεκλογικά έργα και για σχέδια τα οποία δεν έχουν συζητηθεί στην πόλη».

Το μόνο σίγουρο είναι πως τα έργα που έγιναν ή βρίσκονται σε εξέλιξη ή σχεδιάστηκαν και αναμένεται η υλοποίησή τους αλλάζουν το κέντρο της πόλης.

Χρ. Μπ.

ΕΝΤΥΠΗ LARISSANET

 

 

Διαβάστε επίσης: