Κόσμος » Νεκροί ψαράδες από σύγκρουση της βάρκας τους στη Βενετία

Νεκροί ψαράδες από σύγκρουση της βάρκας τους στη Βενετία

Νεκροί ψαράδες από σύγκρουση της βάρκας τους στη Βενετία

Τρεις άνδρες έχασαν τη ζωή τους και οκτώ ακόμη άνθρωποι τραυματίστηκαν ελαφρά σε δύο δυστυχήματα χθες και προχθές στα νερά της Βενετίας, σύμφωνα με την ιταλική πυροσβεστική.

Λίγο πριν τα μεσάνυχτα της Παρασκευής ένα μικρό σκάφος στο οποίο επέβαιναν τέσσερις νεαροί, που επέστρεφαν από τη διασκέδασή τους συγκρούστηκε, με τη βάρκα δύο ψαράδων που ήταν σταματημένη στο κανάλι Σαν Νίκολο ντι Λίντο.

Οι δύο Βενετσιάνοι ήταν φίλοι επί χρόνια από τη δεκαετία του ’60 και ψάρευαν μαζί συχνά. Ο πρώτος περισυνέλεγη ζωντανός αλλά υπέκυψε κατά τη μεταφορά του στο νοσοκομείο, ενώ το πτώμα του δεύτερου βρέθηκε να επιπλέει κατά τη διάρκεια των ερευνών.

Σύμφωνα με τον ιταλικό Τύπο, οι 20χρονοι, δύο κορίτσια και αγόρια, τραυματίστηκαν ελαφρά και δεν εντοπίστηκε μεγάλη ποσότητα αλκοόλ στο αίμα τους. Το γραφείο του εισαγγελέα της Βενετίας ξεκίνησε χθες έρευνα για τα αιτία του δυστυχήματος.

Ακόμα ένας άνθρωπος σκοτώθηκε στη Βενετίας χθες το απόγευμα, όταν ένα ασυνήθιστα μεγάλο κύμα ανέτρεψε μια άλλη βάρκα στην οποία επέβαιναν πέντε άνθρωποι, που περισυνελέγησαν από άλλα πλοιάρια στην περιοχή.

Οι τέσσερις από αυτούς ήταν ελαφρά τραυματισμένοι, όμως ένας 76χρονος άνδρας ανασύρθηκε νεκρός.

ΠΗΓΗ

Διαβάστε επίσης: