Ελλάδα » Πήρε τα χρήματα άλλου από ΑΤΜ στη Λάρισα
ΕΚΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΩΝ ΧΡΗΜΑΤΩΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΑΤΟΧΟΥΣ ΤΗΣ ΚΑΡΤΑΣ

Πήρε τα χρήματα άλλου από ΑΤΜ στη Λάρισα

Πήρε τα χρήματα άλλου από ΑΤΜ στη Λάρισα

Μία ιδιαίτερα σοβαρή καταγγελία έγινε στην ιστοσελίδα από φίλο της (τα στοιχεία του είναι στη διάθεσή μας) και παράλληλα έκκληση…

Αλλά ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή. Ο Θ.Μ. σήμερα το πρωί πήγε σε τράπεζα περιφερειακά της Λάρισας για να κάνει ανάληψη χρημάτων από το ΑΤΜ. Βάζοντας την κάρτα, κατά λάθος πάτησε το κουμπί «η ανάληψή μου» και το ΑΤΜ «πέταξε» την κάρτα έξω. Ο κάτοχός της, που πρώτη φορά αντιμετώπιζε αυτό το θέμα, πήρε την κάρτα πιστεύοντας ότι το ΑΤΜ είχε κάποιο πρόβλημα και κατευθύνθηκε λίγα μέτρα πιο αριστερά στο δεύτερο ΑΤΜ της τράπεζας, περιμένοντας στην ουρά.

Για κακή του όμως τύχη το μηχάνημα είχε ήδη βγάλει τα χρήματα που αντιστοιχούσαν στην εντολή «η ανάληψή μου» – και τα οποία ήταν ένα σεβαστό ποσό – τα οποία όπως έδειξαν οι κάμερες της τράπεζας τα πήρε  ο αμέσως επόμενος πελάτης, ο οποίος σύμφωνα με τα όσα μας καταγγέλθηκαν ρώτησε τον Θ.Μ. «Φίλε το μηχάνημα έχει πρόβλημα;» και έφυγε…

Ο παθών, μετά από λίγο, βλέποντας άλλους πελάτες να συναλλάσσονται με την τράπεζα και στον λογαριασμό του να λείπει ένα σημαντικό χρηματικό ποσό, κατευθύνθηκε στον διοικητή της τράπεζας, εκεί που μέσω των καμερών έχουν καταγραφεί όλες οι κινήσεις τόσο του παθόντα όσο και του «δράστη».

Μάλιστα ο Θ.Μ. έκανε και τη σχετική καταγγελία στην Αστυνομία, αλλά θα ήθελε να παρακαλέσει και τον άνθρωπο που – ίσως και κατά λάθος – πήρε τα χρήματά του να του τα επιστρέψει, μιας και επρόκειτο  να καλύψουν ανάγκες άμεσης προτεραιότητας για άνθρωπο άρρωστο.

Ελπίζουμε στην κατανόηση του ανθρώπου που πήρε τα χρήματα του Θ.Μ.

Διαβάστε επίσης: