Δήμοι Νομού » Δήμος Λάρισας » Κάδος ανακύκλωσης ρούχων – παπουτσιών – υφασμάτων και κατάστημα Leroy Merlin Λάρισας

Κάδος ανακύκλωσης ρούχων – παπουτσιών – υφασμάτων και κατάστημα Leroy Merlin Λάρισας

Κάδος ανακύκλωσης ρούχων – παπουτσιών – υφασμάτων και κατάστημα Leroy Merlin Λάρισας

Στηρίζοντας την κοινωνική-οικολογική συνεργασία του Δήμου Λάρισας με την εταιρία “TexCycle”, οι εργαζόμενοι στο κατάστημα Leroy Merlin Λάρισας συγκέντρωσαν ρούχα και παπούτσια που δεν χρειάζονται πια και τα κατέθεσαν στους ειδικά διαμορφωμένους κάδους στην πόλη με σκοπό να ανακυκλωθούν και μέρος τους να διατεθεί στο «Κοινωνικό Παντοπωλείο» της πόλης.

Δείχνοντας το κοινωνικό του πρόσωπο και την οικολογική του διάθεση, το κατάστημα της Leroy Merlin στη Λάρισα έχει ξεκινήσει μια σειρά επαφών και πρωτοβουλιών ώστε να μπορέσει να συνεισφέρει σε δράσεις που αγγίζουν ευαίσθητες κοινωνικές ομάδες.

texcycle1

Όντας οικολογικά συνειδητοποιημένοι οι άνθρωποι της Leroy Merlin στη Λάρισα δίνουν το καλό παράδειγμα για τον περιορισμό της ρύπανσης από τα παλαιά υφάσματα, ρούχα και παπούτσια.

leroy1

Η εταιρία συνεργάζεται εμπράκτως με την “TexCycle” και τον Δήμο Λαρισαίων παρέχοντας χώρο και υλικό επικοινωνίας για τους καθημερινούς εκατοντάδες πελάτες του καταστήματός της και προάγει τα οικολογικά διδάγματα που οφείλει σε μικρούς και μεγάλους.

✔ Οι ενδιαφερόμενοι φορείς μπορούν να επικοινωνούν στο email larisa@leroymerlin.gr

✔ Bρείτε εδώ όλα τα σημεία της πόλης: https://texcycle.gr/loc ation-list/

* Υπεύθυνη Επικοινωνίας: A.n.d. Communication (www.andcom.gr)

Διαβάστε επίσης: