Πολιτισμός » Παραστάσεις από το Θέατρο Τεχνών

Παραστάσεις από το Θέατρο Τεχνών

Παραστάσεις από το Θέατρο Τεχνών

Με τις παραστάσεις που δίνει, αύριο 2 Αυγούστου στην Αιγάνη στο «Θερινό Θέατρο», στο πλαίσιο του «OLYMBUS TUNNEL FESTIBAL», σε συνεργασία με τον «Πολιτιστικό Σύλλογο» Αιγάνης καθώς και το Σάββατο 4/8 στο Ομόλιο στο «Θέατρο Τεμπών, στο πλαίσιο των Πολιτιστικών Εκδηλώσεων της «Περιφέρειας Θεσσαλίας» με τον τίτλο: «Με Θέα στο Αιγαίο», συνεχίζει την Kαλοκαιρινή του Περιοδεία, το «Θέατρο Τεχνών» – Λάρισας, με την εξαιρετική- συγκινητική Κωμωδία του  Χάρη Κυριακίδη: «Ένα πολύ – πολύ αστείο κορίτσι».

Η παράσταση παίζονταν με πολύ μεγάλη επιτυχία, τον περασμένο Μάϊο 2018, στη Σκηνή του «ΘΕΑΤΡΟΥ ΤΕΧΝΩΝ», επί της Τ. Βελησσαρίου & Πηνειού 9.

SONY DSC

Έτσι λοιπόν σε συνεργασία τόσο με την «ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ» καθώς και με Δήμους του Νομού μας, και «Πολιτιστικούς Φορείς», δόθηκαν και  συνεχίζουν να  δίνονται οι  παρακάτω προγραμματισμένες Θεατρικές Παραστάσεις:

  • ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ: 13 ΙΟΥΛΙΟΥ-2018 & ώρα 9.15 μ.μ- στην ΒΕΛΙΚΑ στο «ΘΕΑΤΡΟ ΘΑΛΑΣΣΑΣ», σε συνεργασία με τον Δήμο ΑΓΙΑΣ.
  • ΣΑΒΒΑΤΟ: 14 ΙΟΥΛΙΟΥ & ώρα: 9.15 μ.μ, στην ΚΡΑΝΙΑ ΟΛΥΜΠΟΥ στο «ΘΕΑΤΡΟ ΧΟΡΟΣΤΑΣΙ», σε συνεργασία με τον «ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΚΡΑΝΙΑΣ».
  • ΠΕΜΠΤΗ: 2 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ & ώρα: 9.15 μ.μ, στο «ΑΝΟΙΧΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΑΙΓΑΝΗΣ» , στα πλαίσια του «ΟLYMPOYS TUΝNEL FESTIVAL-2018» & σε συνεργασία με τον «ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΑΙΓΑΝΗΣ».
  • ΣΑΒΒΑΤΟ: 4 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ & ώρα: 9.15 μ.μ, στο «ΘΕΑΤΡΟ ΤΕΜΠΩΝ» (Ομόλιο), στα πλαίσια του φεστιβάλ: «ΜΕ ΘΕΑ ΤΟ ΑΙΓΑΙΟ – 2018», που διοργανώνει η «ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ».
  • ΤΡΙΤΗ: 28 ΑYΓΟΥΣΤΟΥ – 2018, στο ΔΗΜΟ ΦΑΡΣΑΛΩΝ, στον «Προαύλειο Χώρο» του «ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ- ΔΗΜΟΥ ΦΑΡΣΑΛΩΝ», σε συνεργασία με την Αντιδημαρχία Πολιτισμού, Δήμου Φαρσάλων.

                     Κείμενο – Σκηνοθεσία επιμέλεια Μουσικής: Χάρης Κυριακίδης.

Παίζουν με σειρά εμφάνισης οι Ηθοποιοί:

Ειρήνη  Τσότσα (Ριτσάκι), Γιάννης Τσάτσος (Ανδρέας Ρηγόπουλος- Λυκειάρχης), Δημήτρης Νάνος (Αλέξανδρος Λογιάδης-Καθηγητής γλωσσολογίας), Λιάνα Δάκτυλα (Τασία-Κουβερνάντα) &  η Βάνα  Καταραχιά (Κλεωνίκη-Μητέρα του Καθηγητή). 

«ΘΕΑΤΡΟ ΤΕΧΝΩΝ»: 2410-534313.

Διαβάστε επίσης: