Αθλητισμός » Επιτυχημένη η 3η αγωνιστική που έγινε στο Στόμιο
7ο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΞΥΛΟΡΑΚΕΤΑΣ

Επιτυχημένη η 3η αγωνιστική που έγινε στο Στόμιο

Επιτυχημένη η 3η αγωνιστική που έγινε στο Στόμιο

Με μεγάλη επιτυχία, αποκομίζοντας τα ευμενή σχόλια από τους αθλητές και το παρευρισκόμενο κοινό της παραλίας, ολοκληρώθηκε την Κυριακή 29 Ιουλίου 2018, η 3η αγωνιστική του 7ου Πανελλήνιου πρωταθλήματος Αντισφαίρισης ξυλορακέτας (Beach-Racket), που διοργάνωσε ο Αθλητικός Όμιλος Ξυλορακέτας Λάρισας (Α.Ο.Ξ. Λάρισας), με συνδιοργανωτή το LARGO -under the sun- στο Στόμιο Λάρισας και την υποστήριξη του Δήμου Αγιάς.

Οι αγώνες διεξήχθησαν υπό την αιγίδα της Ε.Φ.Ο.Α. και της εποπτεία της Α’ Ε.Σ.Α.Ξ.

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΞΥΛΟΡΑΚΕΤΑΣ (7)

Ο Πρόεδρος του Α.Ο.Ξ. Λάρισας κ. Κατσιούλας Ευάγγελος, κηρύσσοντας την έναρξη των αγώνων της 3ης αγωνιστικής, χαιρέτησε όλους αθλητές και τις αθλήτριες καθώς και τους συνοδούς τους και τους ευχήθηκε καλή επιτυχία και καλή διαμονή στην περιοχή.

Υπήρξε μεγάλη ανταπόκριση αθλητών και αθλητριών από τα σωματεία της Α’ Ε.Σ.Α.Ξ, με τη συμμετοχή 45 αθλητών και αθλητριών (39 άνδρες και 6 γυναίκες), όλοι τους πρόσφεραν  ένα συναρπαστικό θέαμα, σε όσους είχαν την ευκαιρία να βρεθούν στην παραλία του Στομίου.

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΞΥΛΟΡΑΚΕΤΑΣ (6)

Την Κυριακή 29 Ιουλίου στις 13:15 στον αγωνιστικό χώρο, τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή από όλους τους αθλητές και τις αθλήτριες, για τα θύματα από τις φονικές πυρκαγιές στην Αττική.

Μετά τη λήξη των αγώνων, ο Πρόεδρος του Α.Ο.Ξ. Λάρισας Ευάγγελος Κατσιούλας χαιρέτησε και ευχαρίστησε το συνδιοργανωτή της 3ης αγωνιστικής κ. Νικόλαο Δημερά, το Δήμο Αγιάς για την υποστήριξη της διοργάνωσης, καθώς και όλους τους συμμετέχοντες αθλητές και αθλήτριες.

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΞΥΛΟΡΑΚΕΤΑΣ (5)

Στη συνέχεια πραγματοποιήθηκε απονομή,  αναμνηστικών διπλωμάτων  σε όλους τους συμμετέχοντες από τον Πρόεδρο της Ένωσης κ. Κοσμά Γεώργιο, και ακολούθησε ομαδική φωτογράφιση και η τελετή λήξης έκλεισε με τις απονομές των μεταλλίων στους αθλητές και αθλήτριες, βάση αγωνιστικής βαθμολογίας ομαδικής κατάταξης, των τριών πρώτων θέσεων των κατηγοριών: Δυάδες ανδρών, Μικτές δυάδες και τετράδες ανδρών.

Η τελική κατάταξη όλων των συμμετεχόντων αθλητών – αθλητριών, σ΄ όλες τις κατηγορίες καθώς και πλήρες φωτογραφικό υλικό στην ιστοσελίδα μας, www.aoxlarisas.gr

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΞΥΛΟΡΑΚΕΤΑΣ (4)

Τις απονομές των μεταλλίων έκαναν οι παρακάτω εκπρόσωποι και προσκεκλημένοι οι οποίοι χαιρέτησαν την εκδήλωση:

Εκπρόσωπος της Περιφέρειας Θεσσαλίας, κ. Καλομπάτσιος Χρήστος, ο Αντιδήμαρχος Ευρυμενών  Δήμου Αγιάς κ. Γιάνναρος Γεώργιος, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι του Δήμου Αγιάς κ. Αθανάσιος Ολύμπιος και κ. Αγγελακόπουλος Ρίζος, ο Πρόεδρος Τοπικής Κοινότητας Στομίου κ. Σαμαράς Νικόλαος, ο Αντιπρόεδρος της Α΄ Ε.Σ.Α.Ξ. κ. Τσαούσης Διονύσιος, ο Πρόεδρος του Α.Ο.Ξ. Λάρισας κ. Κατσιούλας Ευάγγελος, η χορηγός της αθλητικής εμφάνισης δ. Βασιλείου- Μακρή Αφροδίτη και ο συνδιοργανωτής κ. Δημεράς Νικόλαος του Largo beach bar.

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΞΥΛΟΡΑΚΕΤΑΣ (2)

Ο Α.Ο.Ξ. Λάρισας για μια ακόμα φορά έδωσε δυναμικά το παρών και όλοι οι αθλητές μας που συμμετείχαν στους αγώνες προσπάθησαν για το καλύτερο. Η εμφάνισή τους, ήταν εξαιρετική και άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις σε όλους τους παρευρισκόμενους. Πολύ καλή εμφάνιση έκανε η  Τετράδα ανδρών και κατέλαβε την 5η θέση, καθώς έδωσαν το παρών οι καλύτεροι αθλητές απ΄ όλη την Ελλάδα, στην αγωνιστική κατηγορία.  Συγχαρητήρια σε όλους τους αθλητές μας για τη συνολική προσπάθεια. Ο Πρόεδρος κι έφορος του Αθλητικού Σωματείου μας κ. Γδούπας Χαράλαμπος καθώς  και το Δ.Σ., συγχαίρουν τους αθλητές μας  για τους οποίους η συμμετοχή τους σε μια υψηλή αθλητική εκδήλωση αποτελεί ήδη μια περιφανή νίκη.

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΞΥΛΟΡΑΚΕΤΑΣ (1)

Το Διοικητικό Συμβούλιο και τα Μέλη του Σωματείου, εκφράζουν τις θερμές τους ευχαριστίες στους χορηγούς και υποστηρικτές του. Η συμβολή του καθενός στη φετινή περίοδο κρίνεται ως ιδιαίτερα σημαντική.

Για τη συνέχεια ακολουθεί η 4η και τελευταία αγωνιστική στις 1&2 Σεπτεμβρίου 2018, στην Αττική με διοργανωτή τον Α. Ο. ΡΑ. ΠΟΡΤΟ ΡΑΦΤΗ.

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΞΥΛΟΡΑΚΕΤΑΣ (8)

Διαβάστε επίσης: