Παραπολιτικά » «Αυτοψία» Μάξιμου στην Τσαπουρνιά

«Αυτοψία» Μάξιμου στην Τσαπουρνιά

«Αυτοψία» Μάξιμου στην Τσαπουρνιά

«Προϋπόθεση για να έχει διάρκεια ένας πολιτικός είναι η προσωπική επαφή με τον κόσμο και στο τελευταίο χωριό του νομού, το πραγματικό ενδιαφέρον για τα προβλήματα των πολιτών, και να λέει αλήθειες, ακόμη κι αν είναι πικρές». Με αυτό το «δόγμα», όπως λέει ο ίδιος, πολιτεύεται ο Μάξιμος Χαρακόπουλος.

Η επίσκεψή του, λοιπόν, στην ορεινή Τσαπουρνιά Ελασσόνας ήταν ευκαιρία για ουσιαστική συζήτηση και καταγραφή προβλημάτων. Ο πρόεδρος του χωριού Αντώνης Παναγιώτου ενημέρωσε τον γαλάζιο βουλευτή, παρουσία του μητροπολίτη Χαρίτωνος και του αντιδημάρχου Γιάννη Σαπουνά, για την κεραία του internet που έχει τοποθετηθεί στην είσοδο του χωριού, μόλις 70 μέτρα από την παιδική χαρά!

Το στέλεχος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, που χαρακτήρισε εύλογη την ανησυχία των κατοίκων για τις επιπτώσεις στη δημόσια υγεία, δεσμεύτηκε να φέρει το θέμα στη Βουλή, όπως και έπραξε. Με ερώτησή του καλεί άμεσα τους αρμόδιους υπουργούς Σπίρτζη και Παππά να παρέμβουν, προκειμένου να μετεγκατασταθεί η κεραία σε άλλη τοποθεσία που προτείνουν οι κάτοικοι του χωριού.

«Προφανώς και είναι απαραίτητη στις μέρες μας η πρόσβαση στο διαδίκτυο. Γιατί, όμως, η κεραία θα πρέπει να είναι στην είσοδο του χωριού εγείροντας ζητήματα προστασίας της δημόσιας υγείας, αλλά και αισθητικής στο γραφικό χωριό», ήταν το σχόλιο του Μάξιμου.

Δεν έχει κι άδικο…

Τ.Κ.

Διαβάστε επίσης: