Κόσμος » O οίκος Ralph Lauren γιορτάζει τα 50 χρόνια λειτουργίας του

O οίκος Ralph Lauren γιορτάζει τα 50 χρόνια λειτουργίας του

O οίκος Ralph Lauren γιορτάζει τα 50 χρόνια λειτουργίας του

O οίκος Ralph Lauren ετοιμάζεται να γιορτάσει τα 50 χρόνια λειτουργίας του με ντεφιλέ και στη συνέχεια επίσημο δείπνο στο εντυπωσιακό Bethesda Terrace του Σέντραλ Παρκ κατά τη διάρκεια της Εβδομάδας Μόδας της Νέας Υόρκης.

Την Παρασκευή 7 Σεπτεμβρίου θα γίνει η παρουσίαση της νέας κολεξιόν του οίκου στο Bethesda Terrace, ένα περιζήτητο σημείο για τους παρατηρητές του πάρκου και θα προβάλει την οργάνωση Central Park Conservancy, η οποία έχει αναλάβει την προστασία και τη διοίκηση του πάρκου. Η οργάνωση αυτή διαχειρίζεται τα τρία τέταρτα του ετήσιου προϋπολογισμού των 65 εκατομμυρίων δολαρίων (55,5 εκατ. ευρώ) που διατίθεται για τη συντήρησή του.

Με το ντεφιλέ αυτό, ο σχεδιαστής θέλει να «αποτίσει φόρο τιμής» στη γενέτειρά του, τη Νέα Υόρκη, το επίκεντρο της αμερικανικής μόδας και της βιομηχανίας της οποίας είναι πρωτοπόρος εδώ και πέντε δεκαετίες, σύμφωνα με ανακοίνωση της εταιρίας.

Ο 78χρονος σχεδιαστής είναι λάτρης του τεράστιου πάρκου (3.410 στρέμματα) του Μανχάταν. Πριν από δέκα χρόνια, ο Λόρεν γιόρτασε τα 40 χρόνια του οίκου επίσης στο Σέντραλ Παρκ παραθέτοντας δείπνο στο χώρο του Conservancy Garden. Τον Σεπτέμβριο του 2014 ο οίκος αρχίζει να εμπλουτίζει τα ντεφιλέ του με μια τέταρτη διάσταση, με τη βοήθεια μιας ψηφιακής προβολής πάνω σε συντριβάνια στην κεντρική λίμνη του Σέντραλ Παρκ, ανακοινώνοντας με τον τρόπο αυτό την είσοδο του εμβληματικού Polo σε μια νέα εποχή.

Πηγή: Fashion Network

Διαβάστε επίσης: