Δήμοι Νομού » Δήμος Αγιάς » Λάρισα: Καταστηματάρχες των παραλίων κατά Αγοραστού
ΓΙΑ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΟΙ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ «ΜΕ ΘΕΑ ΤΟ ΑΙΓΑΙΟ»

Λάρισα: Καταστηματάρχες των παραλίων κατά Αγοραστού

Λάρισα: Καταστηματάρχες των παραλίων κατά Αγοραστού

Την αντίθεσή τους για το χρόνο διεξαγωγής των εκδηλώσεων «Με Θέα το Αιγαίο» που διεξάγει η Περιφέρεια εκφράζουν οι καταστηματάρχες των παραλίων του ν. Λάρισας. Οι καταστηματάρχες σε χθεσινή σύσκεψη που πραγματοποίησαν χθες το απόγευμα εξέφρασαν την δυσφορία τους καθώς όπως τονίζουν «δεν μπορεί οι εκδηλώσεις να γίνονται στην καλύτερη περίοδο του Καλοκαιριού όταν εμείς περιμένουμε τα καταστήματά μας να γεμίσουν». Μάλιστα ειδικά με το χώρο της συναυλίας που θα γίνει στο Λιμάνι του Αγιοκάμπου με την Άλκηστις Πρωτοψάλτη υποστηρίζουν πως ο χώρος δεν είναι ο πλέον κατάλληλος.

Σε επιστολή τους που αναμένεται να δημοσιοποιηθεί ζητούν την μετάθεση των εκδηλώσεων με τις οποίες συμφωνούν στα τέλη Ιουνίου ή στα τέλη Αυγούστου καθώς τότε πιστεύουν ότι θα λειτουργήσει ενισχυτικά για τα καταστήματα εστίασης.

Σε επικοινωνία του με τη Larissanet o δήμαρχος Αγιάς Αντώνης Γκουντάρας εξέφρασε την αντίθεσή του. «Είναι πραγματικά αδιανόητη αυτή η απόφαση. Οι εκδηλώσεις από την Περιφέρεια και τους δήμους γίνονται προκειμένου ο κόσμος να απολαύσει συναυλίες δωρεάν στην καρδιά του Καλοκαιριού. Άλλωστε μετά τις συναυλίες ο κόσμος θα διαχυθεί στα καταστήματα εστίασης της περιοχής. Δεν μπορώ να καταλάβω το σκεπτικό», κατέληξε ο Δήμαρχος Αγίας.

Διαβάστε επίσης: