Αθλητισμός » Για τις 9 Αυγούστου …και βλέπουμε, η κλήρωση του πρωταθλήματος

Για τις 9 Αυγούστου …και βλέπουμε, η κλήρωση του πρωταθλήματος

Για τις 9 Αυγούστου …και βλέπουμε, η κλήρωση του πρωταθλήματος

Όπως αναμενόταν δεν έγινε τη Δευτέρα, η κλήρωση για το πρόγραμμα του πρωταθλήματος της Super League 2018-2019. H αναβολή οριστικοποιήθηκε στην συνεδρίαση του Δ.Σ της Λίγκας που ολοκληρώθηκε νωρίς το απόγευμα κι αφού πρώτα οριστικοποιήθηκε πως δεν επρόκειτο να υπογραφεί η προκήρυξη του νέου πρωταθλήματος. Βασική προϋπόθεση για να γινόταν η κλήρωση.

Η αιτία για τη μη υπογραφή της προκήρυξης είναι κυρίως το γεγονός πως παραμένουν χωρίς τηλεοπτικό συμβόλαιο επτά ομάδες, μετά και την απόρριψη από πλευράς Λίγκας της πρότασης του Γιώργου Βασιλειάδη, που πρόβλεπε ριζική αναδιάρθρωση των επαγγελματικών κατηγοριών.

Επιπλέον υπάρχει θέμα στο να συμφωνηθεί το πόσες ομάδες θα υποβιβαστούν και πόσες θα προβιβαστούν από την Football League.

Νέα συνεδρίαση της Super League, με στόχο να υπογραφεί η προκήρυξη και να γίνει και κλήρωση, θα έχουμε στις 9 Αυγούστου. Δηλαδή 16 μέρες πριν από την προβλεπόμενη έναρξη του πρωταθλήματος, στις 25 Αυγούστου. Για την οποία όπως είπε ο πρόεδρος του συνεταιρισμού Βαγγέλης Μπαταγιάννης, παραμένει ο στόχος και οι ομάδες θα κάνουν ό,τι είναι δυνατό για να ξεκινήσει τότε το πρωτάθλημα…

ΠΗΓΗ

Διαβάστε επίσης: