Ελλάδα » Ταυτοποιήθηκε ως νεκρός ο 13χρονος Δημήτρης Αλεξόπουλος
ΕΝΗΜΕΡΩΣΕ Η ΜΗΤΕΡΑ ΤΟΥ ΤΟ "ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ"

Ταυτοποιήθηκε ως νεκρός ο 13χρονος Δημήτρης Αλεξόπουλος

Ταυτοποιήθηκε ως νεκρός ο 13χρονος Δημήτρης Αλεξόπουλος

Τραγικό τέλος είχε η αναζήτηση του 13χρονου Δημήτρη Αλεξόπουλου, ο οποίος αγνοούνταν από το Μάτι μετά τις φονικές πυρκαγιές που ξέσπασαν στην ανατολική Αττική.

Η μητέρα του ενημέρωσε το «Χαμόγελο του Παιδιού» ότι ο γιος της ταυτοποιήθηκε ως νεκρός ανάμεσα στα δεκάδες θύματα. Οι έρευνες του Πυροσβεστικού Σώματος κατέληξαν στην τραγική είδηση και δυστυχώς επιβεβαιώθηκαν οι φόβοι.

To «Χαμόγελο του Παιδιού» εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένεια των κοριτσιών και όπως τονίζει, θα βρίσκεται κοντά τους σε οτιδήποτε άλλο χρειαστούν.

Τα ίχνη του είχαν χαθεί από το απόγευμα της Δευτέρας στο Μάτι, όπου βρισκόταν με τον θείο του, τον παππού και την γιαγιά του. Ο πατέρας του, Αναστάσιος Αλεξόπουλος, είχε υποστηρίξει όμως ότι αναγνώρισε το παιδί του, αλλά και τη γιαγιά του, σε φωτογραφίες που έκαναν τον γύρο του διαδικτύου, από την παραλία Κόκκινο Λιμανάκι.

Ο πατέρας του μικρού Δημήτρη απηύθυνε, μάλιστα, μέσω ΑΝΤ1, έκκληση στον άνθρωπο που έβγαλε τις φωτογραφίες, να τον ενημερώσει για όσα μπορεί να γνωρίζει. Ο κ. Αλεξόπουλος έλαβε άλλωστε πληροφορίες από αυτόπτες μάρτυρες ότι ο 13χρονος Δημήτρης εθεάθη με την γιαγιά του να περιμένουν ένα αλιευτικό σκάφος για να τους σώσει. Ωστόσο, τόσο ο μικρός Δημήτρης, όσο και η γιαγιά του, δεν έδωσαν ποτέ κανένα σημείο ζωής από το βράδυ της «μαύρης» Δευτέρας και έτσι οι φόβοι έγιναν πραγματικότητα…

Λίγες ώρες νωρίτερα έγινε γνωστή και η τραγική κατάληξη που είχαν οι έρευνες για τις δίδυμες αδελφές Φιλιπποπούλου, οι οποίες βρέθηκαν νεκρές, αγκαλιά με τον παππού και την γιαγιά τους.

ΠΗΓΗ: ant1news.gr

Διαβάστε επίσης: