Ελλάδα » Συναγερμός στη Δυτική Ελλάδα- Τρεις εξαφανίσεις μέσα σε λίγο χρονικό διάστημα

Συναγερμός στη Δυτική Ελλάδα- Τρεις εξαφανίσεις μέσα σε λίγο χρονικό διάστημα

Συναγερμός στη Δυτική Ελλάδα- Τρεις εξαφανίσεις μέσα σε λίγο χρονικό διάστημα

Μία ακόμα περίπτωση εξαφάνισης, ερευνά τις τελευταίες ώρες η τοπική Αστυνομία, αυτή τη φορά σε περιοχή της Αμφιλοχίας και ειδικότερα στον οικισμό Μέγας Κάμπος.

Σήμερα το πρωί, εμφανίστηκε στο οικείο Αστυνομικό Τμήμα, 63χρονος ο οποίος δήλωσε την εξαφάνισητης 81χρονης θείας του. Η ηλικιωμένη, δεν έχει δώσει σημεία ζωής από το απόγευμα της περασμένης Πέμπτης και έκτοτε αναζητείται.

Σύμφωνα με το sinidisi.gr από το πρωί, στις έρευνες συμμετέχει και κλιμάκιο της 6ης ΕΜΑΚ από την Πάτρα με ειδικά εκπαιδευμένο σκύλο.

Στο μεταξύ, μία ακόμα υπόθεση εξαφάνισης ανήλικου στο Αγρίνιο, απασχολεί την τοπική Αστυνομία, λίγες μόλις ώρες μετά την εξαφάνιση της 15χρονης. Υποθέσεις μάλιστα που φαίνεται να σχετίζονται μεταξύ τους.

Χθες, αργά το απόγευμα λοιπόν, δηλώθηκε στην Ασφάλεια Αγρινίου, η εξαφάνισηενός 17χρονου αγοριού, από τον 71χρονο παππού του, σύμφωνα με τον οποίο, την Πέμπτη το απόγευμα ήταν μαζί του, εν συνεχεία όμως έφυγε για μία βόλτα και έκτοτε δεν έδωσε σημεία ζωής.

Όπως αναφέρουν τα πρώτα στοιχεία από την προανάκριση της Ασφάλειας Αγρινίου, η εξαφάνιση του 17χρονου συνδέεται με αυτήν της 15χρονης, καθώς τα δύο παιδιά γνωρίζονται, ενώ από την πλευρά του κοριτσιού, φαίνεται να έγινε κλήση προς τους οικείους της, από το κινητό τηλέφωνο του αγοριού.

Η έρευνα από Αστυνομία και οικείους βρίσκεται σε εξέλιξη.

Διαβάστε επίσης: