Αυτοκίνητο » Το νέο Audi TT Roadster υπόσχεται οδηγική απόλαυση

Το νέο Audi TT Roadster υπόσχεται οδηγική απόλαυση

Το νέο Audi TT Roadster υπόσχεται οδηγική απόλαυση

Οι πολυτελείς μάρκες αυτοκινήτων παράλληλα με την αύξηση του αριθμού των SUV/Crossover, που περιλαμβάνονται στην γκάμα τους, εξελίσσουν και τα σπορ αυτοκίνητα. Βέβαια, η εξέλιξη των αυτοκίνητων που προάγουν την έννοια της οδηγικής απόλαυσης, γίνεται πλέον με πιο αργούς ρυθμούς ενώ η παραγωγή τους περιορίσθηκε. Οι λόγοι της μείωσης των δαπανών για τη δημιουργία των ξεχωριστών μοντέλων έχουν σχέση με την έντονη τάση των υποψήφιων αγοραστών αυτοκινήτων να αγοράζουν οχήματα ελεύθερου χρόνου.

Είκοσι χρόνια μετά την πρεμιέρα του αρχικού Αudi TT, είναι έτοιμη η τρίτη γενιά του γερμανικού σπορ αυτοκινήτου. Τα σημαντικότερα νέα χαρακτηριστικά του είναι, ο έντονος σπορ εξωτερικός σχεδιασμός, οι κινητήρες υψηλότερης ισχύος και το εκτεταμένο εύρος του στάνταρ εξοπλισμού.

Η βασική έκδοση του νέου μοντέλου περιλαμβάνει τώρα το δυναμικό σύστημα χειρισμού, αισθητήρα βροχής και φωτός, θερμαινόμενους εξωτερικούς καθρέπτες, τιμόνι πολλαπλών λειτουργιών, σύστημα πληροφοριών ψυχαγωγίας και φωνητικού ελέγχου που ελέγχεται από το τιμόνι. Επίσης, διαθέτει φωτιζόμενες θύρες USB καθώς και Bluetooth.

Το μπροστινό μέρος διαθέτει μια τρισδιάστατη μάσκα Singleframe. Οι μεγάλες πλευρικές είσοδοι αέρα υπογραμμίζουν το πλάτος του αυτοκινήτου. Προαιρετικά διατίθενται προβολείς με LED ή τεχνολογία Matrix LED.

Το Audi TT Roadster έχει μήκος 4,19 μ. Το μεταξόνιο φθάνει τα 2,51 μ.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Διαβάστε επίσης: