Ελλάδα » Νεκρός ο Κρητικός που αγνοούνταν στο Μάτι

Νεκρός ο Κρητικός που αγνοούνταν στο Μάτι

Νεκρός ο Κρητικός που αγνοούνταν στο Μάτι

Θύμα της καταστροφικής φωτιάς στην Αττική είναι ο ρεθυμνιώτικης καταγωγής  Μάρκος Κατσουλάκης, καθώς ταυτοποιήθηκε η σορός του. Η σύζυγος, ο γιος και η πεθερά του, ακόμα αγνοούνται.

O Μάρκος Κατσουλάκης καταγόταν Άγιο Ιωάννη Αγίου Βασιλείου και είχε εξοχικό στο Μάτι Αττικής, όπου έκαναν οικογενειακώς διακοπές. Ήταν πρόεδρος της Ομοσπονδίας Συλλόγων Χωριών τ. επαρχίας Αγίου Βασιλείου, Ρεθύμνου «Ο ΠΡΕΒΕΛΗΣ»

Ο δήμαρχος Αγίου Βασιλείου Γιάννης Ταταράκης ενημερώθηκε για το γεγονός της ταυτοποίησης από τον ξάδερφο του αδικοχαμένου κρητικού. Ο Μάρκος Κατσουλάκης μάλλον χάθηκε στο τραγικό οικόπεδο μαζί με τους άλλους 25.

Ο εκλιπών ήταν πολύ αγαπητός, αγαπούσε τον τόπο του και σχεδίαζε τις επόμενες ημέρες να έρθει στο Ρέθυμνο. Όμως δεν πρόλαβε.

katsoylakis-markos-1

 

Κι άλλος Κρητικός αγνοείται στο Μάτι 

Εν τω μεταξύ, ένας ακόμη Κρητικός και συγκεκριμένα με καταγωγή από τα Χανιά αγνοείται μετά την φονική πυρκαγιά που ισοπέδωσε το Μάτι Αττικής.

Πρόκειται για τον 76χρονο Λεωνίδα Πλυμάκη, μόνιμο κάτοικο Αθηνών, ο οποίος διατηρούσε εξοχική κατοικία στην Νέα Μάκρη, που ξεκίνησε από το σπίτι του με αυτοκίνητο, όμως δυστυχώς το ΙΧ του εντοπίστηκε καμένο.

plimakis

ΠΗΓΗ

Διαβάστε επίσης: