Δήμοι Νομού » Δήμος Τεμπών » Λαμπρές εκδηλώσεις στους Γόννους για την Αγία Παρασκευή

Λαμπρές εκδηλώσεις στους Γόννους για την Αγία Παρασκευή

Λαμπρές εκδηλώσεις στους Γόννους για την Αγία Παρασκευή

Με κάθε μεγαλοπρέπεια τελέστηκε χθες το απόγευμα στην τοπική κοινότητα Γόννων Μέγας Πανηγυρικός Eσπερινός, παραμονή της εορτής της Αγίας Παρασκευής.

Ακολούθησε η περιφορά της εικόνας γύρω από τον ιερό ναό, όπου ακολουθούσε και το πλήθος των πιστών.
Την ιερά Μητρόπολη Λαρίσης και Τυρνάβου εκπροσώπησε ο Παν. Αρχιμ. π. Αχίλλιος Τσούτσουρας ιερείς του χωριού και της περιοχής του δήμου.

ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΓΟΝΝΟΙ (3)

Στις θρησκευτικές εκδηλώσεις παραβρέθηκαν ο Δήμαρχος Τεμπών κ. Κώστας Κολλάτος, οι αντιδήμαρχοι κα Γεωργία Τσιόπα -Λύτρα, ο κ.Αστέριος Σαίτης, οι δημοτικοί σύμβουλοι κ.Γ.Μανώλης, Χ.Τσούγιας, Αθ.Καραναστάσης, Δ.Μαιμάρης, Θ.Τζεκας, ο πρόεδρος τοπικής κοινότητας Γόννων Γ.Μπανιώρας, το μέλος τοπικού συμβουλίου κ.Μιχάλης Παρλίτσης, ο πρόεδρος του κοινωνικού Παντοπωλείου κ. Λάμπρος Ζάρρας, ο πρώην Δήμαρχος Γόννων κ.Αν.Τόλιος, πρόεδροι συλλόγων και φορέων της περιοχής, πλήθος πιστών.

ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΓΟΝΝΟΙ (1)

Ο π.Αχίλλιος στην ομιλία του, από τον προαύλειο χώρο της εκκλησίας, κατά την διάρκεια της αρτοκλασίας και του Υψώματος της Υπεραγίας Θεοτόκου, κάλεσε τα φιλάγια τέκνα της Εκκλησίας να επικαλεσθούν την χάρη και την ευλογία της Αγίας Παρασκευής και μίλησε για το ιερό πρόσωπό της καθώς και για την ισχυρά ομολογία της ενώπιον των δημίων και του βασιλέως, υπέρ της αληθείας του Κυρίου και υπέρ του τιμίου ονόματός Του.

ΓΟΝΝΟΙ ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ (1)

ΓΟΝΝΟΙ ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ (2)

ΓΟΝΝΟΙ ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ (3)

ΓΟΝΝΟΙ ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ (4)

Διαβάστε επίσης: