Αθλητισμός » Αγώνες ξυλορακέτας στο Στόμιο

Αγώνες ξυλορακέτας στο Στόμιο

Αγώνες ξυλορακέτας στο Στόμιο

Στο πλαίσιο των προγραμματισμένων διοργανώσεων του 7ου Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Αντισφαίρισης Ξυλορακέτας, που αποφασίστηκαν από την Α΄Ε.Σ.Α.Ξ., ο Αθλητικός Όμιλος Ξυλορακέτας Λάρισας (Α.Ο.Ξ. Λάρισας) στο Στόμιο Λάρισας, συνδιοργανώνει με το Largo Beach Bar και την υποστήριξη του Δήμου Αγιάς, την 3η  αγωνιστική, του πρωταθλήματος Beach Racket.

Οι αγώνες θα διεξαχθούν το Σαββατοκύριακο 28 και 29 Ιουλίου 2018, από 11:00 έως 17:30.

Βασικός σκοπός της διοργάνωσης, είναι η ανάπτυξη της αθλητικής δραστηριότητας των αθλητών και των αθλητριών μέσα από την αυτή την αθλητική δράση, ευγενούς άμιλλας και του ‘’ευ αγωνίζεσθαι’’.

Στόχος του Α.Ο.Ξ. Λάρισας, είναι η 3η αγωνιστική να αποτελέσει μια νέα πρόταση αθλητισμού και διασκέδασης που διοργανώνεται για πρώτη φορά στα παράλια της Λάρισας και στην περιοχή του Στομίου μας, με τη συμμετοχή αθλητών και αθλητριών, σωματείων από πολλές περιοχές της Ελλάδας. Οι παραβρισκόμενοι της παραλίας (παιδιά και ενήλικες), καθώς και οι λάτρεις της ξυλορακέτας, θα έχουν την δυνατότητα αυτό το διήμερο,  να γνωρίσουν και να παρακολουθήσουν  το άθλημα  την αγωνιστικής ξυλορακέτας, καθώς και την επίδειξη των ικανοτήτων των αθλητών/τριών που θα  συμμετάσχουν.

Πρόγραμμα αγώνων

Σάββατο 28 Ιουλίου 2018

12:30 έως 17:15 Δυάδες ανδρών  Λήξης αγώνων 1ης ημέρας

Κυριακή 29 Ιουλίου 2018

11:30 Μια Δυάδα ανδρών

11:45 έως 13:30 Δυάδες μικτών (άνδρας – γυναίκα)

14:00 έως 17:40 Τετράδες ανδρών

Λήξης Αγώνων 3ης αγωνιστικής

Απονομές αναμνηστικών διπλωμάτων στους συμμετέχοντες αθλητές – ομαδική φωτογράφιση

18:15 Απονομές μεταλλίων στους νικητές

των τριών πρώτων θέσεων της κάθε κατηγορίας

Οι αγώνες θα διεξαχθούν σύμφωνα με τους κανονισμούς Α΄ Ε.Σ.Α.Ξ, υπό την αιγίδα της Ε.Φ.Ο.Α. και υπό την εποπτεία της Α΄Ε.Σ.Α.Ξ.

Διαβάστε επίσης: