Δήμοι Νομού » Δήμος Λάρισας » Σύσκεψη για τo Οpen Mall στο Δημαρχείο Λάρισας
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΗΣ ΔΡΑΣΗΣ ΓΙΑ ΤΑ ΑΝΟΙΧΤΑ ΚΕΝΤΡΑ ΕΜΠΟΡΙΟΥ

Σύσκεψη για τo Οpen Mall στο Δημαρχείο Λάρισας

Σύσκεψη για τo Οpen Mall στο Δημαρχείο Λάρισας

Σε εξέλιξη βρίσκεται η σύσκεψη για τη νέα δράση του ΕΠΑνΕΚ, που αφορά στα Ανοιχτά Κέντρα Εμπορίου στο Δημαρχείο Λάρισας.

Τη σύσκεψη οργάνωσε ο Εμπορικός Σύλλογος Λάρισας και ομιλητές είναι η κα Μαρία Πουλάκη, συνεργάτιδα ειδικής γραμματέας ΕΤΠΑ και ΤΣ του  υπουργείου Οικονομίας και Ανάπτυξης και ο κ. Γιάννης Παππάς, προϊστάμενος διεύθυνσης έργων ΙΝΕΜΥ/ΕΣΕΕ.

ΣΥΣΚΕΨΗ ΑΝΟΙΚΤΑ ΚΕΝΤΡΑ ΕΜΠΟΡΙΟΥ (9)

Στη συνάντηση που γίνεται στην αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου Λάρισας παραβρίσκονται οι αντιδήμαρχοι Λάρισας Γιώργος Σούλτης και Παναγιώτης Νταής, οι δήμαρχοι Τυρνάβου και Ελασσόνας Παναγιώτης Σαρχώσης και Νίκος Ευαγγέλου, και εκπρόσωποι του Εμπορικού Συλλόγου και του Επιμελητηρίου Λάρισας και ενδιαφερόμενοι έμποροι για το πρόγραμμα.

Η κα Πουλάκη ανάφερε πως η παρέμβαση πρέπει να είναι ενιαία είτε σε πεζόδρομους είτε σε δρόμους ήπιας κυκλοφορίας. «Θέλουμε να είναι 200 μέτρα τέτοιοι δρόμοι και πρέπει να υπάρχουν τουλάχιστον 50 εμπορικά καταστήματα».

ΣΥΣΚΕΨΗ ΑΝΟΙΚΤΑ ΚΕΝΤΡΑ ΕΜΠΟΡΙΟΥ (6)

Ο κ. Παν. Νταής επεσήμανε πως ο Δήμος Λαρισαίων θα είναι μπροστά σε όλη αυτή την διαδικασία. «Να δούμε το θέμα της κοινής πρόσοψης των επιχειρήσεων και να τις κάνουμε με διαβουλεύσεις και αρχιτεκτονικό διαγωνισμό» συμπλήρωσε.

«Η παρέμβαση θα μπορεί να είναι κοντά σε μνημεία, πλατείες, ποτάμια» σημείωσε η κα Πουλάκη, η οποία παρουσιάζει αναλυτικά τη δράση του open mall.

Στιγμιότυπα από τη σύσκεψη:

ΣΥΣΚΕΨΗ ΑΝΟΙΚΤΑ ΚΕΝΤΡΑ ΕΜΠΟΡΙΟΥ (8)

ΣΥΣΚΕΨΗ ΑΝΟΙΚΤΑ ΚΕΝΤΡΑ ΕΜΠΟΡΙΟΥ (7)

ΣΥΣΚΕΨΗ ΑΝΟΙΚΤΑ ΚΕΝΤΡΑ ΕΜΠΟΡΙΟΥ (5)

ΣΥΣΚΕΨΗ ΑΝΟΙΚΤΑ ΚΕΝΤΡΑ ΕΜΠΟΡΙΟΥ (4)

ΣΥΣΚΕΨΗ ΑΝΟΙΚΤΑ ΚΕΝΤΡΑ ΕΜΠΟΡΙΟΥ (2)

ΣΥΣΚΕΨΗ ΑΝΟΙΚΤΑ ΚΕΝΤΡΑ ΕΜΠΟΡΙΟΥ (1)

Διαβάστε επίσης: