Ελλάδα » «Σπάει» καρδιές το μήνυμα της μητέρας που τα έχασε όλα: «Να αγκαλιάζετε τα παιδιά σας»!

«Σπάει» καρδιές το μήνυμα της μητέρας που τα έχασε όλα: «Να αγκαλιάζετε τα παιδιά σας»!

«Σπάει» καρδιές το μήνυμα της μητέρας που τα έχασε όλα: «Να αγκαλιάζετε τα παιδιά σας»!

Θρήνος για τη 13χρονη Εβίτα που πήδηξε στον γκρεμό για να σωθεί από την πυρκαγιά κι έχασε τη ζωή της…

Συγκλονίζει το δράμα της μητέρας της που έχασε τον γιο της, τον σύζυγο και την κόρη της στην πυρκαγιά στο Μάτι.

Ο Μπάμπης Παπαπαναγιώτου, φίλος της οικογένειας, μέσα από την εκπομπή Αταίριαστοι διάβασε ένα κομμάτι από το μήνυμα που έστειλε η μητέρα της 13χρονης Εβίτας προκαλώντας πραγματικά ρίγος:

«Προσπαθώ να μοιάσω στην κορούλα μου που ήταν πάντα μαχήτρια και κατάφερνε να το αποδεικνύει με κάθε τρόπο. Ξέρω ότι ο Γρηγόρης θα έκανε ό,τι καλύτερο για να σωθούν. Το ότι δεν τα κατάφερε ήταν απλά θέληση του Κυρίου. Ακούω στα αφτιά μου την γλυκά τρεμάμενη φωνούλα του Ανδρεά: «Φοβάμαι μανούλα, ανησυχώ πολύ, θα φανώ δυνατός αλλά εσύ μην έρθεις μαμά. Θέλω να μην έρθεις, είναι όλα κλειστά, δεν θα τα καταφέρεις».

Προσπάθησα να φτάσω κοντά τους, τέσσερις ώρες προσπαθούσα με κάθε τρόπο να πλησιάσω. Όταν εγκατέλειψα την προσπάθεια σκεπτόμενη ότι θα ήταν καλύτερα να μην κινδυνεύσω κι εγώ, ώστε να μπορώ να βοηθήσω αν χρειαστεί. Δεν έχω λόγια. Όταν θα καταφέρω να αναγνωρίσω και τα αγόρια μου -γιατί ο κρατικός μηχανισμός και σε αυτό έχει χάσει τον μπούσουλα- θα σας πω με βεβαιότητα ότι έχασα τα πάντα. Να αγκαλιάζετε τα παιδιά σας κάθε μέρα».

Διαβάστε επίσης: