Λάρισα » Δίνουν αίμα για τους πυρόπληκτους
ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ ΓΙΑ ΤΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ

Δίνουν αίμα για τους πυρόπληκτους

Δίνουν αίμα για τους πυρόπληκτους

Ανακοίνωση εξέδωσε η «Πρωτοβουλία Πολιτών Λάρισας για τη Μακεδονία» με την οποία ενημερώνει τα μέλη της ότι συμμετέχει στην αυριανή αιμοδοσία στην Κεντρική Πλατεία:

«Τα μέλη της «Πρωτοβουλίας Πολιτών Λάρισας για τη Μακεδονία (ΠΠΛ-Μ)», συγκλονισμένα από την τραγωδία που συντελέστηκε στην περιοχή της Αττικής, αποφάσισαν να συμμετάσχουν στην έκτακτη αυριανή αιμοδοσία που διοργανώνουν το Κέντρο Αιμοδοσίας και ο Ερυθρός Σταυρός στην Κεντρική Πλατεία Λάρισας.

Η ΠΠΛ-Μ καλεί τα μέλη της να προσέλθουν αύριο Πέμπτη, 25 Ιουλίου 2018 και από 08:30 έως 13:00 στην Κεντρική Πλατεία Λάρισας και να αιμοδοτήσουν για την υποστήριξη των πυρόπληκτων. Εναλλακτικά, μπορούν τα μέλη της ΠΠΛ-Μ, για τον ίδιο σκοπό να αιμοδοτήσουν και στο Γενικό Νοσοκομείο 08:00-13:00 και 18:00-21:00.

Σημειώνεται ότι μεταξύ άλλων απαιτείται από τον δότη η λήψη καλού πρωινού, η ηλικία του να μην είναι πάνω από 60 ετών, να μην έχει λάβει φάρμακα το τελευταίο 24ωρο και να μην είχε πολύπλοκη οδοντιατρική επέμβαση ή χειρουργείο το τελευταίο τρίμηνο».

 

Διαβάστε επίσης: