Ελλάδα » Βρέθηκαν αγκαλιασμένα … νεκρά παιδιά – 26 σοροί σε ταβέρνα στην Αργυρή Ακτή
ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΑΝ ΝΑ ΒΓΟΥΝ ΣΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ...

Βρέθηκαν αγκαλιασμένα … νεκρά παιδιά – 26 σοροί σε ταβέρνα στην Αργυρή Ακτή

Βρέθηκαν αγκαλιασμένα … νεκρά παιδιά – 26 σοροί σε ταβέρνα στην Αργυρή Ακτή

Αντιδήμαρχος Πικερμίου: Βρέθηκαν 26 σοροί στην Αργυρή Ακτή στο Μάτι Aττικής

Έχουν βρεθεί οι σοροί ακόμη 26 ανθρώπων στην Αργυρά Ακτή στο Μάτι, που βρίσκεται κοντά στα «σύνορα» με τη Ν. Μάκρη, λέει στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο δήμαρχος Ραφήνας – Πικερμίου, Ευάγγελος Μπουρνούς.

Σκηνές σοκ μεταδίδει από το σημείο της τραγωδίας ο φωτορεπόρτερ του ΑΠΕ-ΜΠΕ Παντελής Σαΐτας. «Υπάρχει ένας σωρός απανθρακωμένα πτώματα, στη μέση ενός χωραφιού, σε απόσταση μόλις 15 μέτρων από τη θάλασσα. Αστυνομικές δυνάμεις έχουν αποκλείσει την περιοχή. Οι άνθρωποι αυτοί πρέπει να επιχείρησαν να βρουν διέξοδο στη θάλασσα αλλά φαίνεται να εγκλωβίστηκαν στις φλόγες».

Την ενημέρωση έκανε μέσω της τηλεόρασης του Σκάι ο αντιδήμαρχος Ραφήνας – Πικερμίου, ενώ την πληροφορία επιβεβαίωσε ο Βασίλης Ανδριόπουλος, διασώστης, που βρίσκεται στην περιοχή.

Σύμφωνα με το διασώστη, έπειτα από σύντομη καταμέτρηση οι νεκροί ανέρχονται στους 26. Οι σοροί , όπως είπε βρέθηκαν ανάμεσα σε δύο σπίτια σε ένα χωράφι, όπου προσπάθησαν να προστατευτούν.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ακόμη και οι διασώστες σοκαρίστηκαν από το θέαμα των νεκρών, μεταξύ των οποίων και παιδιά που άφησαν την τελευταία τους πνοή … αγκαλιασμένα.

Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις, οικογένειες με παιδιά προσπάθησαν να διαφύγουν από ένα συγκεκριμένο πέρασμα και εγκλωβίστηκαν σε μια διάμετρο 30 μέτρων.

Σύμφωνα με τον κ.Ανδριόπουλο οι άνθρωποι άφησαν τα αυτοκίνητα τους αναμμένα με τα κλειδιά πάνω, τα εγκατέλειψαν και προσπάθησαν να σωθούν προς τη θάλασσα αλλά δεν τα κατάφεραν να φτάσουν ποτέ…

Την πληροφορία επιβεβαίωσε και ο δήμαρχος Ραφήνας.

Σε κοντινή απόσταση βρέθηκαν δύο ακόμη νεκροί, ενώ η μακάβρια εκτίμηση κάνει λόγο για επιπλέον νεκρούς, εξαιτίας της άναρχης εξόδου προς τη θάλασσα που πιθανότατα θα ανεβάσει κι άλλο τον αριθμό των νεκρών.

ΠΗΓΕΣ: ΑΜΠΕ, ΣΚΑΙ,athensvoice.gr

Διαβάστε επίσης: