Κόσμος » «Πέθαναν» πρόωρα τον πρίγκιπα Φίλιππο – Πυρ και μανία η Ελισάβετ

«Πέθαναν» πρόωρα τον πρίγκιπα Φίλιππο – Πυρ και μανία η Ελισάβετ

«Πέθαναν» πρόωρα τον πρίγκιπα Φίλιππο – Πυρ και μανία η Ελισάβετ

Έξω φρενών η βασίλισσα Ελισάβετ από τις φήμες που κατέκλυσαν τα social media, το βράδυ της Παρασκευής, για το θάνατο του άνδρα της πρίγκιπα Φίλιππου.

Οι φήμες, που φούντωσαν μέχρι το επόμενο πρωί, με αποτέλεσμα να κατακλυστεί με κλήσεις το τηλεφωνικό κέντρο των Ανακτόρων του Μπάκιγχαμ, ανάγκασαν τη βασίλισσα -που κάνει τις διακοπές της στο Μπαλμόραλ της Σκωτίας, να επικοινωνήσει με τον 97χρονο σύζυγό της, που βρίσκεται στο Σάντριγχαμ, και να συζητήσουν επί 10 λεπτά για να βρουν τρόπους να αντιμετωπίσουν την κατάσταση.

Πηγή των ανακτόρων ανέφερε στη βρεταινή Sun ότι η 92χρονη βασίλισσα και ο επί επτά δεκαετίες σύζυγός της «συμφώνησαν ότι δεν μπορούν να κάνουν και πολλά, αλλά είναι πολύ, πολύ ενοχλημένοι», που κάποιοι έσπευσαν να «πεθάνουν πρόωρα» τον Φίλιππο, έστω κι αν αμφότεροι έχουν συνηθίσει να βρίσκονται υπό το φως των προβολέων της διασημότητας.

«Όλα αυτά δείχνουν πώς το Διαδίκτυο μπορεί να ξεφύγει από κάθε έλεγχο. Η βασίλισσα είναι έξαλλη γι’ αυτό και θεωρεί ότι είναι ντροπιαστικό», ανέφερε η ίδια πηγή που σημείωσε πως «αν ο Φίλιππος ήταν άρρωστος -πόσω μάλλον ετοιμοθάνατος- η βασίλισσα θα ήταν στο πλευρό του κι όχι στο κτήμα της».

ΠΗΓΗ

Διαβάστε επίσης: