Κόσμος » Ο Τραμπ ηχογραφήθηκε ενώ κανόνιζε πώς θα εξαγοράσει τη σιωπή πρώην μοντέλου

Ο Τραμπ ηχογραφήθηκε ενώ κανόνιζε πώς θα εξαγοράσει τη σιωπή πρώην μοντέλου

Ο Τραμπ ηχογραφήθηκε ενώ κανόνιζε πώς θα εξαγοράσει τη σιωπή πρώην μοντέλου

REUTERS/JOSHUA ROBERTS

Μία τηλεφωνική συνομιλία του Ντόναλντ Τραμπ με τον δικηγόρο του Μάικλ Κοέν, κατά την οποία οι δύο άνδρες συζητούν πώς να εξαγοράσουν τη σιωπή πρώην μοντέλου, έχει στην κατοχή του το FBI. Η συνομιλία καταγράφηκε από τον ίδιο τον Κοέν, εν αγνοία του Αμερικανού προέδρου, δύο μόλις μήνες πριν από τις εκλογές του 2016.

Η κασέτα με τη συνομιλία των δύο ανδρών, σύμφωνα με τους «New York Times» κατασχέθηκε φέτος, στο πλαίσιο έρευνας του FBI στο γραφείο του Κοέν.

Ο πρώην δήμαρχος της Νέας Υόρκης και δικηγόρος του Τραμπ Ρούντι Τζουλιάνι, αναφέρουν οι «New York Times», επιβεβαίωσε την ύπαρξη της ηχογραφημένης συνομιλίας, διάρκειας δύο λεπτών, στην οποία συζητείται ο τρόπος πληρωμής της Κάρεν ΜακΝτούγκαλ που υποστηρίζει ότι είχε σχέση με τον Τραμπ το 2006, λίγο μετά τη γέννηση του μικρότερου γιου του.

Ο Τζουλιάνι ισχυρίζεται ότι η εξαγορά της σιωπής της ΜακΝτούγκαλ δεν έγινε ποτέ και πως ο Αμερικανός πρόεδρος δεν έκανε απολύτως τίποτε κακό. Εκπρόσωποι του Τραμπ έχουν επανειλημμένως αρνηθεί τη σχέση του με το μοντέλο.

Η ΜακΝτούγκαλ πούλησε την ιστορία της στο «National Enquirer» ενόσω οι προεκλογική εκστρατεία στις ΗΠΑ έμπαινε στην τελική φάση. Η εφημερίδα φέρεται να πλήρωσε περί τα 150.000 δολάρια για μία ιστορία την οποία τελικά δεν δημοσίευσε.

ΠΗΓΗ

Διαβάστε επίσης: