Κόσμος » Η Μαριόν Μαρεσάλ ερωτευμένη με ένα στέλεχος της ιταλικής Λέγκας

Η Μαριόν Μαρεσάλ ερωτευμένη με ένα στέλεχος της ιταλικής Λέγκας

Η Μαριόν Μαρεσάλ ερωτευμένη με ένα στέλεχος της ιταλικής Λέγκας

Ο ιταλικός Τύπος βούιξε αυτήν την εβδομάδα αφότου είδαν το φως της δημοσιότητας φωτογραφίες της Μαριόν Μαρεσάλ, της ανιψιάς της ηγέτιδας της γαλλικής ακροδεξιάς Μαρίν Λεπέν, αγκαλιά με τον Βιντσέντζο Σόφο, στέλεχος της ιταλικής Λέγκας, σε μια παραλία της Λιγουρίας.

«Είναι νέοι, εκείνη 28 ετών, εκείνος 32. Και τους δύο τους αγαπά ο φακός, μοιράζονται τις ίδιες πολιτικές ιδέες» γράφει η Gazzetta del Sud αναδημοσιεύοντας τα φωτογραφικά στιγμιότυπα που αποκάλυψε η ιταλική ταμπλόιντ «Chi».

Σύμφωνα με την εφημερίδα, ο έρωτας των δύο νέων θα μπορούσε να επισκιάσει ένα άλλο ζευγάρι, που δείχνουν να λατρεύουν τα ΜΜΕ: εκείνο του επικεφαλής της Λέγκας Ματέο Σαλβίνι με την Ελίζα Ιζοάρντι, μια πρώην εστεμμένη που έγινε παρουσιάστρια.

Μιλανέζος με καταγωγή από την Καλαβρία, ο Σόφο ασχολείται κυρίως με την πολιτική του ξενοφοβικού κόμματος στον τομέα του πολιτισμού και με τον ιστότοπο «Il Talibano» (Ταλιμπάν), ένα φόρουμ με ακραίες συντηρητικές θέσεις, το οποίο τακτικά τα τελευταία χρόνια προβάλει τις προτάσεις του Σαλβίνι.

Έπειτα από «χρόνια ακτιβισμού στους μαιάνδρους της Δεξιάς», όπως ο ίδιος εξηγεί, θα ενταχθεί στη Λέγκα το 2009, όπου εμφανίζεται ως ένας από τους ιδεολόγους της νέας εθνικιστικής γραμμής.

ΑΠΕ – ΜΠΕ

Διαβάστε επίσης: