Βιβλίο » Στον Πλαταμώνα παρουσιάζεται το μουσικό παραμύθι της Λητώς Τσακίρη-Παπαθανασίου

Στον Πλαταμώνα παρουσιάζεται το μουσικό παραμύθι της Λητώς Τσακίρη-Παπαθανασίου

Στον Πλαταμώνα παρουσιάζεται το μουσικό παραμύθι της Λητώς Τσακίρη-Παπαθανασίου

Οι εκδόσεις Διάπλους και το HOTEL & SPA DIAS στον Πλαταμώνα διοργανώνουν τη δραματοποιημένη παρουσίαση του νέου μουσικού παραμυθιού της παιδαγωγού-συγγραφέως Λητώς Τσακίρη-Παπαθανασίου με τίτλο “Η περιπέτεια της Αδριανής”  Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο DIAS CAFE BAR το Σάββατο 21 Ιουλίου 2018 ώρα 8μμ

Συμμετέχει ο μουσικός του βιβλίου Γιάννης Κοτσερίδης που θα αφηγηθεί και θα ερμηνεύσει τραγούδια της ιστορίας, συντροφιά με τη Λητώ Τσακίρη-Παπαθανασίου και τη μουσικό Έλενα Γκατζά.

Λίγα λόγια για το βιβλίο: «Το μουσικό αυτό παραμύθι  μιλά στις καρδιές όλων μας, μεγάλων & μικρών για τα συναισθήματα που πολλές φορές δημιουργούμε στα παιδιά μας χωρίς να το ξέρουμε .

Θέμα του η ενδυνάμωση των οικογενειακών μας δεσμών. Στις σελιδες του βιβλίου μαζί με τη συγγραφέα, σχολιαζει & προτείνει λύσεις η κα Όλγα Δημοπούλου ψυχολόγος- πιστοποιημένη Εκπαιδεύτρια Παιγνιοθεραπευτών Το παραμύθι περιέχει cd με την αφήγηση και τα  6 υπέροχα  τραγούδια της ιστορίας. Κυκλοφορεί υπό την Aιγίδα της Unesco Πειραιώς & Νήσων & στο οπισθόφυλλο του, το παρουσιάζει  ο πρόεδρος της κος Ιωάννης Μαρωνίτης  .

Ειστε όλοι καλεσμένοι μας, για μια όμορφη βουτιά στα συναισθήματα. Είσοδος ελεύθερη για παιδιά από 1 εως 99 ετών!!!

Συμμετέχει «ΤΟ ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΟ ΑΜΑΝΑΤΗΣ» για να  αποκτήσετε ενυπόγραφα τα βιβλία της Συγγραφέως».

Διαβάστε επίσης: